به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد به نقل از خبرگزاری فارس، جواد شیخ اکبری مدیر شبکه قرآن و معارف سیما درباره برنامه ریزی های صورت گرفته برای پوشش مسابقات سراسری قرآن کریم امسال با توجه به شیوع کرونا گفت: در سال جاری با توجه به شرایط ویژه ای که بر کشور حاکم شده و شیوع کرونا خیلی از مراسمات و مسابقاتی که مستلزم حضور افراد و جمعیت بود، منحل شده ولی خوب در این میان نقش رسانه ها و مخصوصا تلویزیون خیلی برجسته و کارش خیلی فشرده تر و بیشتر شد.
وی ادامه داد: برای مسابقات قرآن امسال یک بحث این بود که به خاطر کرونا کلا مسابقات برگزار نشود اما طی جلساتی که با دوستان اوقاف داشتیم، پیشنهاد دادیم که به صورت تلویزیونی می توانیم کمک کنیم که مسابقات برگزار شود. طی جلساتی که با دوستان مرکز اوقاف داشتیم جمع بندی این شد که مسابقات به صورت تلویزیونی برگزار شده و آیین نامه خاص خودش را داشته باشد.
شیخ اکبری توضیح داد: بر اساس همکاری که داشتیم، ظرفیت مراکز استانی صداوسیما را هم پای کار آوردیم و از آنها هم بهره بردیم و متسابقین با مراجعه به مراکز استان ها در رشته ها و حوزه های مختلف، با حضور ناظران مراکز قرآنی اوقاف، برنامه ها با استانداردهای یکسان ضبط شد. تاکید هم این بود که شرایط برای همه از لحاظ صدا و تصویر اعلام شود و بعد از اینکه موارد ضبط شد، پیشنهاد این بود که برنامه به صورت ضبطی پخش شود اما داوری کارها را به خاطر جذابیت و هیجانش به صورت زنده انجام دادیم و در حال حاضر داوری آثار به صورت زنده از شبکه قرآن و معارف سیما پخش می شود.
وی توضیح داد: امسال شیوه و سبک جدیدی بود که کار قابل قبولی ارائه شد که امیدوارم مورد قبول جامعه قرآنی و علاقه مندان قرار گرفته باشد.
شیخ اکبری درباره نحوه راه یابی افراد به مسابقات و ضبط آنها نیز گفت: بر اساس یک پروتکل مشخص افراد در مراکز صداوسیما حضور پیدا کردند و تحت نظارت نمایندگان اوقاف ضبط صورت گرفته است. اما ما برای اینکه کار یکدست باشد، چارچوب یکسانی طراحی کردیم. به عنوان مثال صدای شرکت کنندگان به صورت خام ضبط شده و یکدست بوده است. همچنین حتی برای قاب بندی تصاویر، دکورها، استفاده از پوستر مسابقات و ... هم از یک شیوه در مراکز استان ها استفاده شد. کار جدیدی بود که برای اولین بار اتفاق افتاد. مشکلاتی داشت ولی خوشبختانه کار به خوبی پیش رفت.
نظر شما