به گزارش خبرنگارپایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد در استان مازندران ، حسن خیریانپور چهارشنبه شب در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان مشغلههای متفرقه مدیران را مانع تحقق اهداف جهش تولید خطاب کرد و افزود: یکی از اقدامات مهم جهت تحقق جهش تولید، اتمام طرحهای نیمهتمام حوزههای گردشگری، کشاورزی و صمت است که باید با تمام توان تمام پروژههای نیمهتمام با بالای ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی را تا پایان سال به بهره برداری برسانیم.
وی احیای واحدهای صنعتی راکد و تعطیل شده را یکی دیگر از اقدامات مهم برای تحقق جهش تولید دانست و گفت: از ابتدای سال تاکنون ۵۰ واحد صنعتی در داخل شهرکهای صنعتی استان احیاء شده است که دو واحد متعلق به شهرستان بابلسر است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران گفت: واحدهای تملیکی بانکها شناسایی و احصا شده و برای فرمانداران ارسال شده تا به صورت هفتگی کنترل کنند و خارج کردن واحدهای تملیکی از بانکها باید مد نظر فرمانداران قرار گیرد.
خیریانپور با بیان اینکه توسعه زراعت چوب یکی از برنامههای جهش تولید بوده و یکی از موارد مهم در صیانت از جنگل و تامین مواد کاغذ، توسعه زراعت چوب است، تصریح کرد: یکی از راههای کاهش نرخ بیکاری جذب سرمایهگذار است که باید مورد توجه مدیران قرار گیرد.
وی گردشگری را یکی از مهمترین بخش اقتصادی مازندران دانست و گفت: گردشگری با ظرفیتهای بسیار بالای خود موجب تحقق شعار سال و رفع مشکل بیکاری خواهد شد و با فعالیت اسکلههای تفریحی تحول اقتصادی در استان رخ خواهد داد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران با بیان ابلاغ ۳۰ اولویت به فرمانداران در راستای جهش تولید و پیگیری جهت نتیجه رسیدن آنها اظهار کرد: در شهرستانهای ساحلی اجرای اسکلههای تفریحی مهمترین اولویت لحاظ میشود و تاکنون ۶۳ مجوز جهت احداث اسکله تفریحی در سواحل استان مازندران اعطاشده است
نظر شما