از چاله به چاه، نقشه شوم وزارت ورزش برای سرخابی‌ها / سازمان خصوصی‌سازی شریک جرم سلطانی‌فر

ارائه اسناد جعلی به بخش خصوصی‌سازی، اشتباهی است که نمی‌توان از کنار آن به سادگی گذشت اما اینکه بخش خصوصی‌سازی هم تنها به ارائه مدارک از سوی مدیریت باشگاهها اکتفا کند، هم قابل قبول نیست.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد به نقل از خبرگزاری دانشجو، دو باشگاه استقلال و پرسپولیس اگر چه تیم‌هایی مردمی هستند و با حمایت طرفداران شان می توانند سر پا بایستند اما علاقه دولت‌های مختلف به تسلط بر این دو تیم هر بار مانع از خصوصی سازی تیم های محبوب پایتخت شده است. نام بزرگ این دو تیم و خیل عظیم طرفداران شان برای مسئولین هم جذابیت هایی دارد که نمی‌توانند قید نفوذ بر آن را بزنند. ضمن آن که می‌توانند با انتصاب مهره‌های مدنظرشان برای این دو تیم، امتیازات خاصی را هم دریافت کنند؛ در واقع سوء استفاده از نام و موقعیت استقلال و پرسپولیس! اما فوتبال و جذابیت هایش بیشتر از آن که شهرت و سرگرمی داشته باشد هزینه دارد و مردانی که برای مدیریت انتخاب می‌شوند باید مدیران کاربلد و پولسازی باشند و بتوانند از پشتوانه هواداران بیشمار آن ها استفاده کرده و کسب درآمد کنند تا دست نیازشان به سوی متولی مشترکشان دراز نشود اما از آنجا که اکثر انتصاب ها رفاقتی است و نه بر اساس شایسته سالاری و کاربلدی، این دو باشگاه در دوره هر مدیرعاملی بدهی روی بدهی انباشته و مشکل روی مشکل چیده است.

اوج هزینه کردن بدون درآمدزایی در دوران وزارت سلطانی‌فر اتفاق افتاد؛ آنجایی که وزیر گاهاً بدون حساب و کتاب پول خرج کرده، رفقا و بعضاً شرکایش را روی صندلی مدیریت این دو باشگاه نشانده، در جزئی‌ترین امور باشگاهها دخالت کرده، اسپانسرها زیر نظر وی انتخاب شده و مخلص کلام اینکه تمام هوش و حواس وزیر ورزش معطوف به این دو تیم بوده و سایر رشته ها را به حال خود رها کرده تا جایی که برخی مدال آوران المپیکی ما ترک دیار کرده‌اند و در کشور دیگر به دنبال ادامه دوران ورزشی خود هستند.

مدیران دو باشگاه که همگی از رفقای وزیر ورزش بوده‌اند بدون ریالی آورده، بدون ارائه راهکارهایی برای درآمدزایی و بدون هزینه از حساب شخصی (که اگر هم بوده با سودش باز پس گرفته اند) هر جا که خواسته اند خرج کرده‌اند و هر وقت پولی در بساط نبوده بی توجه به شکایت خارجی ها بدهی روی بدهی آورده اند! حالا میزان بدهی دو باشگاه به حدی بالاست که وزارت ورزش برای فرار از پاسخگویی نسبت به عملکرد ضعیف خود و مجموعه اش مجبور است با سند سازی، سرخابی ها را وارد بورس کند!

خصوصی‌سازی با دنیایی بدهی، قانونا غیر ممکن است اما چگونه است که این دو باشگاه با انبوهی از پرونده های شاکیان خارجی، بدهی های داخلی و مالیات پرداخت نشده به سازمان خصوصی سازی واگذار می‌شود تا وارد بورس شوند؟

تخلف باشگاه‌ها با مجوز وزارت ورزش؟!

به گزارش خبرگزاری دانشجو و به نقل از یک منبع آگاه در جلسه‌ای که با حضور برخی مدیران اسبق دو باشگاه با ‌رئیس سازمان خصوصی‌سازی و معاونین وی که مسئول خصوصی‌سازی دو باشگاه سرخابی است برگزار شد، معاون بخش خصوصی سازی در پاسخ به این سوال که چطور ممکن است دو باشگاه با بدهی وارد بورس شوند مدعی شده استقلال و پرسپولیس بدهی ندارند! وی در پاسخ به اینکه با چه مدرکی چنین ادعایی دارد گفته است مستندات ما مدارکی است که مدیران عامل دو باشگاه برای ما می‌نویسند و ما بر مبنای اسنادی که از سوی مدیران امضا شده و تراز مالی که بدون بدهی است می گوییم این دو باشگاه مشکلی برای واگذاری در بورس ندارند! تخلف مدیران دو باشگاه قطعاً بدون هماهنگی با وزارت ورزش و شخص وزیر ورزش نبوده و بحثی نیست که به راحتی از آن گذشت. باید پیگیری کرد و از مراجع ذیصلاح خواست قبل از آن که دیر شود ورود کرده و مانع از واگذاری این دو باشگاه به بورس و اتفاقات جبران ناپذیر بعد از خصوصی سازی شوند!

ارائه اسناد جعلی به بخش خصوصی سازی اشتباهی است که نمی‌توان از کنار آن به سادگی گذشت اما اینکه بخش خصوصی سازی هم تنها به ارائه مدارک از سوی مدیریت باشگاهها اکتفا کند هم قابل قبول نیست. آیا سازمان خصوصی‌سازی از ورود استقلال و پرسپولیس به بورس ذی‌نفع است که ترجیح می‌دهد چشم خود را به روی اخباری که هر روز از بدهی‌های این دو باشگاه منتشر می‌شود، ببندد؟ به نظر می آید سازمان خصوصی‌سازی هم در این تخلف سهیم است.

۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۱
کد خبر: 15295

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha