به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد به نقل از گروه تحقیق و مطالعات بورس نیوز، در این گزارش به بررسی نوسانات ارزش و بازدهی صندوقهای سرمایهگذاری با درآمد ثابت پرداختهشده است. اقلام اصلی مربوط به صندوقها را در جدول زیر مشاهده مینمایید.
ازجمله عناصر اصلی جدول زیر میتوان به آخرین ارزش صندوقها، بازدهی ماهیانه و بازدهی یکساله آنها اشاره نمود.
ارزش کل صندوقهای با درآمد ثابت در پایان روز سهشنبه ۱۸ خردادماه سال جاری به ۳۳۷ هزار و ۲۴۲ میلیارد تومان رسید.
در این هفته شاهد خروج سرمایه به ارزش ۱۲ هزار و ۲۸۰ میلیارد ریال هستیم که این رقم دقیقاً مبلغی است که در هفته قبل به این صندوقها از محل جذب سرمایههای جدید افزودهشده بود.
پس از ارائه جدول زیر که بر اساس میزان بازدهی سالیانه صندوقهای درآمد ثابت ارائهشده، موارد اصلی بهصورت جداگانه توضیح دادهشده است:
ارزش کل صندوقهای با درآمد ثابت در پایان هفته جاری به ۳۳۷ هزار و ۲۴۲ میلیارد تومان رسید که نسبت به هفته گذشته تغییری را نشان نمیدهد.
متوسط ارزش هر صندوق و در ۷۵ صندوق موردبررسی به ۴ هزار و ۴۹۶ میلیارد تومان رسیده است.
متوسط بازدهی یکماهه این صندوقها به ۱.۴ درصد بازدهی مثبت رسیده، بهترین عملکرد ماهیانه را ۲ صندوق مشترک البرز با ۳ درصد بازدهی و صندوق گنجینه آینده روشن با ۲.۸ درصد بازدهی داشتهاند.
همچنین ضعیفترین بازدهی مربوط به صندوق پیشگامان سرمایه نوآفرین و صبای هدف به ترتیب با ۱.۵ و ۰.۷ درصد بازدهی منفی بوده است.
متوسط بازدهی ۳ ماهه صندوقهای با درآمد ثابت به ۴.۳ درصد رسیده، بهترین عملکرد ۳ ماهه را صندوق درآمد ثابت کوثر یکم با ۶.۱ درصد بازدهی داشته و بدترین عملکرد فصلی را نیز صندوق صبای هدف با بازدهی عجیب و منفی ۱.۶ درصدی به خود اختصاص داده است.
در یک سال منتهی به ۱۸ خردادماه امسال، متوسط بازدهی یکساله این صندوقها به ۲۱.۳ درصد رسیده، بهترین عملکرد سالیانه را صندوق پاداش سرمایه بهگزین با ۳۵ درصد و درآمد ثابت کوثر یکم با ۳۳.۴ درصد داشتهاند.
کمترین بازدهی محقق شده سالیانه نیز مربوط به ۲ صندوق صبای هفد و پیشگامان سرمایه نوآفرین به ترتیب با ۱۱.۴ و ۱۳.۴ درصد بازدهی بوده است.
در هفته گذشته و برخلاف هفتههای پیش از آن، شاهد خروج سرمایه از صندوقهای با درآمد ثابت بودیم. در این هفته مبلغ ۱۲ هزار و ۲۸۵ میلیارد ریال خروج سرمایه را در قالب ابطال واحدهای سرمایهگذاری از این صندوقها شاهد بودیم.
بیشترین خروج سرمایه در دو صندوق درآمد ثابت کمند و رهآورد آباد مسکن به ترتیب با ۴.۱۵۸ و ۳.۰۰۴ میلیارد ریال روی داد. بیشترین جذب سرمایه نیز در دو صندوق ثابت حامی و لوتوس پارسیان به ترتیب با ۳.۴۰۱ و ۲.۶۳۳ میلیارد ریال محقق شد.
نظر شما