به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد به نقل از ایسنا؛مصرف شکر افزوده به مواد غذایی نباید بیش از دو قاشق چایخوری (۱۰ گرم) در روز باشد زیرا مصرف بیش از حد شکر میتواند باعث ایجاد یا تشدید مشکلات مختلف سلامتی شود. همچنین شکر افزوده به غذاها و نوشیدنیها و نیز قندهایی که به طور طبیعی در عسل، شربتهای طبیعی و آبمیوههای شیریننشده، اسموتیها و پورهها یافت میشوند، نباید از پنج درصد کالری دریافتی روزانه فرد بیشتر شوند. در این اینفوگرافیک با برخی از ضررهای مصرف زیاد شکر آشنا خواهید شد.
مصرف شکر افزوده به مواد غذایی نباید بیش از دو قاشق چایخوری (۱۰ گرم) در روز باشد زیرا مصرف بیش از حد شکر میتواند باعث ایجاد یا تشدید مشکلات مختلف سلامتی ش
۱۳ آذر ۱۴۰۰ - ۱۹:۱۱
کد خبر: 22578
نظر شما