دستور عجیب؛ پخت نان سنگک و روغنی قبل از ساعت ۱۵ ممنوع و مصداق روزه‌خواری است!

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان‌غربی گفت: برای فعالیت واحدهای پخت نان روغنی و نان سنگک در ایام رمضان هیچ مجوزی صادر نمی‌شود و این واحدها تنها در ساعت مقرر یعنی ۱۵ عصر به بعد مجاز به فعالیت خواهند بود.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد به نقل از مهر، حجت الاسلام و المسلمین بهنام دلریش در واکنش به حواشی و اظهار نظرها در خصوص تعطیلی نانوایی‌ها در استان اظهارکرد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان آذربایجان‌غربی، در اواخر اسفندماه ۱۴۰۰ با حضور اعضای اصلی این ستاد و نیز با حضور رئیس اتاق اصناف مرکز آذربایجان‌غربی به عنوان عضو مدعو تشکیل جلسه داد و در جریان این جلسه در خصوص موضوعات مرتبط با ماه مبارک رمضان بحث و تبادل نظر شد.

وی افزود: ساعت کاری و نوع فعالیت واحدهای صنفی از جمله رستوران‌ها، اغذیه فروشی‌ها، واحدهای پخت نان روغنی و نان سنگک و دیگر صنوف از جمله مباحث مطرح شده در این جلسه بود که با حضور مسئولان مربوطه و پس از اعلام نظر تخصصی و عمومی در این موضوعات به تصویب اعضا رسید و در نهایت مصوبه این جلسه جهت اجرا به دستگاه‌های مربوطه، که همگی به عنوان عضو اصلی یا میهمان در جلسه حضور داشتند، ابلاغ شد.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان‌غربی، عنوان کرد: موضوع کاهش ساعت کاری واحدهای صنفی پخت نان روغنی و نان سنگک در ماه مبارک رمضان و فعالیت این واحدها در شیفت عصر، نه تنها موضوع جدیدی نیست، بلکه این امر در سایر شهرها و استان‌ها نیز از سوی اتاق اصناف آن استان و شهر و سایر دستگاه‌های متولی رسیدگی به وضعیت فعالیت صنوف ابلاغ شده و لازم به اجرا است.

وی ادامه داد: فعالیت واحدهای نانوایی در رسته پخت نان لواش بدون محدودیت و همانند گذشته در حال انجام است و واحدهای پخت نان روغنی و نان سنگک، با توجه به نظرات تخصصی مسئولان صمت، اتاق اصناف و اعضای حاضر در جلسه مبنی بر اینکه «فعالیت این واحدها مصداق روزه‌خواری بوده» و اینکه «این نوع نان پس از چند ساعت کیفیت خود را دست می‌دهد»، بنابراین این واحدهای صنفی مجاز به پخت نان در شیفت عصر از ساعت ۱۵ عصر به بعد هستند.

حجت‌الاسلام دلریش بیان کرد: بر اساس رسم هر ساله، مجوزهایی از سوی دستگاه‌های متولی به واحدهای صنفی اغذیه فروشی در اطراف بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، ترمینال‌ها، فرودگاه‌ها و دیگر مراکز دارای احتمال حضور مسافران یا افراد دارای عذر شرعی ارائه شده و این مراکز با رعایت قوانین مربوطه می‌توانند نسبت به فعالیت اقدام کنند، اما در خصوص فعالیت واحدهای پخت نان روغنی و نان سنگک در ایام رمضان هیچ مجوزی صادر نمی‌شود و این واحدها فقط در ساعت مقرر مجاز به فعالیت خواهند بود.

۱۶ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۷
کد خبر: 26867

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha