به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛از ابتدای کلنگ زنی برجهای دوقلوی آبادان، حواشی ساخت آنها بر سر زبانها افتاد؛ ساخت دو برج مرتفع در چهار راه اصلی یکی از خیابان های کم عرض و پر تردد شهر احتمال چنین حوادثی را از همان ابتدا به دنبال داشت.
شهروندان آبادانی پیش تر و بارها در فضای مجازی نسبت به مرتفع بودن این ساختمان هشدار داده بودند.
کوروش خواجوی رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان خوزستان در رابطه با ساخت این ساختمان ۱۰ طبقه گفت: ظاهرا روال قانونی در صدور پروانه ساختمان متروپل آبادان طی نشده و ایراداتی از جمله عدم رعایت پوشش میلگرد، تغییر شکل بعضی از تیرها و کمانش برخی ستونهای پروژه متروپل را به شهرداری گوشزد کردیم و یک ماه قبل دستور توقف دادیم که ترتیب اثر داده نشد.
خواجوی گفت: به نظر میرسد عدم طی روال قانونی در صدور پروانه ساختمان پروژه متروپل یکی از ضعفهایی بود که منجر به این حادثه شد. این معضل تا یکی دو سال گذشته وجود داشت که در حال حاضر تا حدودی رفع شده است.
مالک ساختمان متروپل آبادان کیست؟
تیمهای امداد و نجات به آبادان اعزام شدهاند. اما در این میان مردم انتقادات بسیار زیادی به مالک اصلی ساختمان و پیمانکار آن یعنی حسین عبدالباقی دارند. چراکه ساختمان متروپل در حالی فرو ریخته که هنوز افتتاح هم نشده بود و افراد بسیاری در خصوص مشکلات این ساختمان هشدار داده بودند.
علت ریزش ساختمان متروپل چیست؟
رئیس کل دادگستری استان خوزستان در پی ریزش ساختمان در دست احداث متروپل در آبادان، دستور بررسی دقیق علت و عوامل حادثه، امدادرسانی به مصدومان و برخورد سریع و قاطع با کلیه مرتبطین و مسببین حادثه را صادر کرد.
تصاویر و ویدئوهایی در فضای مجازی وجود دارند که پیش بینی کرده بودند این ساختمان به دلیل عدم رعایت اصول کیفی و پایداری بنا مشکلساز شود.
پس از حادثه ریزش متروپل کاربران فضای مجازی هر کدام با توئیتی اعتراض خود را نسبت به اتفاق رخ داده و بی مسئولیتی صورت گرفته در خصوص ساخت این ملک نشان دادند.
کاربری در فضای مجازی نوشت: با سهمیه وارد دانشگاه می شوند با رشوه مجوز می گیرند و انتهای این تسلسل معیوب عده ای بی گناه تاوان می دهند.
کاربری دیگری خواستار محاکمه سازنده و مدیرانی که مسبب فاجعه متروپل هستند، شدند.
کاربر دیگری از قدرت و نفوذ پر ابهام عبدالباقی مالک برج دوقلوی آبادان نوشت.
نظر شما