به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد، انتخابات هیات رییسه اتحادیه جهانی کشتی پیش از آغاز رقابتهای کشتی قهرمانی جهان ۲۰۲۲ در بلگراد صربستان برگزار شد.
پس از کنارهگیری سوریان از حضور در انتخابات، علیرضا دبیر خرداد ماه برای حضور در انتخابات کاندیدا شد.
در جریان این انتخابات که ساعتی پیش در بلگراد برگزار شد، ۷ عضو هیات رییسه اتحادیه جهانی انتخاب شدند که اکثر نفرات از اعضا پیشین بودند و علیرضا دبیر نیز در پایان با ۲۵ رأی در جایگاه یازدهم از میان ۱۶ کاندیدا قرار گرفت.
اسامی نفراتی که موفق به حضور در هیات رییسه اتحادیه جهانی کشتی شدند به شرح زیر است:
۱- دانیل ایگالی (نیجریه) ۸۳ رأی
۲- تئودروس هاماکوس (یونان) ۸۲ رأی
۳- مارتین دیتمان (آلمان) ۸۱ رأی
۴- رضوان پیرکالابو (رومانی) ۷۹ رأی
۵- خانم رودیکا یاکشی (ترکیه) ۷۹ رأی
۶- نامیگ علی ایف (آذربایجان) ۷۳ رأی
۷- خانم یه ژانگ (چین) ۶۲ رأی
۱۱- علیرضا دبیر ۲۵ رای
دبیر: اهل سفر رفتن و پول خرج کردن برای گرفتن رای نیستم
رییس فدراسیون کشتی، با بیان این که روحیهاش با سفر رفتن و لابیگری برای گرفتن رای در انتخابات اتحادیه جهانی کشتی جور درنمیآید، گفت: هیچ هزینهای نکردم و میدانستم شانسی در انتخابات ندارم.
علیرضا دبیر پس از برگزاری انتخابات هیات رییسه اتحادیه جهانی کشتی و موفق نشدن در کسب آرای لازم، گفت: از قبل مشخص بود که چه اتفاقی میافتد. من از روز اول هم گفتم نمیتوانم خیلی از کارها را بکنم که با روحیه من جور در نمیآید اما با کنارهگیری سوریان در دقیقه ۹۰ مجبور شدم خودم ثبت نام کنم. حالا به امید خدا دو سال دیگر یک نفر را برای انتخابات معرفی میکنیم. من چه حلال باشد یا غیر حلال بلد نیستم پول در این راهها خرج کنم. نوش جان نفراتی که انتخاب شدند اما من خودم در شورای شهر بودهام و این بازیها را میشناسم.
رییس فدراسیون کشتی افزود: تمرکز من بر روی این است که ابتدا تیمهای کشتی در ردههای مختلف نتیجه بگیرند چرا که اگر ۱۰ نماینده هم در اتحادیه جهانی داشته باشیم آنجا نتیجه نگیریم فایدهای ندارد، البته داشتن نماینده در اتحادیه جهانی هم مهم است، بالاخره در جاهایی که بحث داوری پیش میآید یا گرفتن میزبانی مسابقات، داشتن نماینده اهمیت دارد. حتما خیری در این بوده است، من دانسته در انتخابات شرکت کردم.
او درباره برنامههایش برای انتخابات بعدی هیات رییسه اتحادیه جهانی کشتی، خاطرنشان کرد: حقیقتا روحیه من با سفر رفتن جور در نمیآید. این کار آدمی را میخواهد که دائما به کشورهای مختلف برود و رایزنی کند. اینها تازه ۸ یا ۹ شب در رستورانها مینشینند و لابی میکنند اما من ۹ و نیم شب میخوابم و اصلا نمیتوانم. من اهل سفر به کشورها نیستم و برای اینجا هم چون سوریان کنار کشید مجبور شدم بیایم. برای موفقیت در انتخابات هم هیچ هزینهای نکردم. برای دوره بعد حتما دنبال فرد مناسب خواهیم بود.
نظر شما