بازی کامرون - صربستان در جام جهانی ۲۰۲۲؛ گروه C دوشنبه ۷ آذر ساعت ۱۳:۳۰ + لینک نتیجه

دو تیم کامرون و صربستان روز دوشنبه ۷ آذر ساعت ۱۳:۳۰ در چارچوب جام جهانی ۲۰۲۲ دیدار کردند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد، بازی تیم‌های ملی فوتبال کامرون و صربستان در جام جهانی ۲۰۲۲ ، دوشنبه ۷ آذر ساعت ۱۳:۳۰ در ورزشگاه الجنوب برگزار شد.

کامرون ۳ - صربستان ۳: شیرها رام نشدند + ویدیوی خلاصه بازی

برنامه کامل و نتایج جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ قطر؛ از مرحله گروهی تا فینال + جدول

برنامه بازی های گروه G:

۳ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۱۳:۳۰/ سوئیس - کامرون، ورزشگاه الجنوب

۳ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۲۲:۳۰/ برزیل - صربستان، ورزشگاه لوسیل

۷ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۱۳:۳۰/ کامرون - صربستان، ورزشگاه الجنوب

۷ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۱۹:۳۰/ برزیل - سوئیس، ورزشگاه راس ابوعبود

۱۱ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۲۲:۳۰/ صربستان - سوئیس، ورزشگاه راس ابوعبود

۱۱ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۲۲:۳۰/ کامرون - برزیل، ورزشگاه لوسیل

معرفی تیم ملی صربستان

تیم ملی صربستان ملقب به «عقاب‌های سفید» یکی از باسابقه‌ترین و در عین حال پرمهره‌ترین تیم‌های جام بیست‌ودوم است. این تیم میراث‌دار تیم ملی یوگسلاوی سابق است که اگرچه به چند کشور تقسیم شد اما مهمترین ستاره‌های فوتبال آن همچنان برای بازی در رده‌ ملی در شهر بلگراد پایتخت صربستان گرد هم می‌آیند.

خلاصه بازی صربستان سوئد

موفق‌ترین برهه تاریخ تیم ملی صربستان در دهه شصت میلادی بود که دو بار به فینال جام ملت‌های اروپا راه یافت و البته هر دوی آنها را باخت. صربستان که هدایت تیم ملی آن در حال حاضر بر عهده دراگان استویکوویچ است، کشوری بوده که چهره‌هایی سرشناسی مانند سینیشا میهایلوویچ، نمانیا ویدیچ، دژان استانکوویچ و قبل از آن پردراگ میاتوویچ را به دنیای فوتبال معرفی کرده و حتی هنوز هم به عنوان یکی از بزرگترین صادر کنندگان بازیکن در قاره اروپا به باشگاه‌های بزرگ قاره سبز است. گواه این موضوع نیز آخرین لیست نفرات دعوت شده به اردوی صرب‌هاست که در آن از ۲۳ نفر تنها ۲ بازیکن در لیگ داخلی شاغل هستند و مابقی در سری A، لالیگا، بوندس‌لیگا، لیگ برتر انگلیس و ... پراکنده‌اند.

فدراسیون فوتبال صربستان , معرفی تیم های جام جهانی 2022 قطر , جام جهانی 2022 قطر ,

با این تعداد از لژیونرهای موفق و پرآوازه، انتظار می‌رود که صرب‌ها از گروه G که تیم‌های برزیل، سوئیس و کامرون در آن حضور دارند صعود کند. نکته جالب در مورد گروه صربستان آن است که این تیم در جام جهانی قبلی در روسیه نیز در گروه E با برزیل و سوئیس همگروه شد و تنها تفاوت آن حضور کاستاریکا به جای کامرون بود.

وضعیت تیم ملی صربستان برای بازی‌های ۲۰۲۲

صرب‌ها یکی از ۱۰ تیمی هستند که از بازی‌های انتخابی جام جهانی قاره اروپا به صورت مستقیم صعود کردند. این تیم که بی‌تردید جزو قوی‌ترین تیم‌های بلوک شرق است، از گروه A که رقبایی مانند پرتغال، ایرلند، لوکزامبورگ و آذربایجان داشت بدون شکست صعود کرد. این تیم با ۸ پیروزی، ۲ تساوی در ۱۰ دور بازی‌های مرحله انتخابی صعود کرد و ضعیف‌ترین نتایجش دو تساوی برابر پرتغال و ایرلند بود. صربستان در میان گروه‌های ۵ تیمی مرحله انتخابی در کنار بلژیک امتیازآورترین تیم‌ها بودند (هر کدام ۲۰ امتیاز). این دوازدهمین باری است که صربستان جواز حضور در جام جهانی را کسب می‌کند. صرب‌ها که جزو تیم‌هایی بودند که در اولین دوره جام جهانی در سال ۱۹۳۰ شرکت داشتند، همیشه به عنوان رقیبی دردسرساز برای بزرگان فوتبال جهان شناخته‌ شده‌اند و امسال هم انتظار می‌رود که برای مدعی اول گروه، برزیل مزاحمت‌هایی ایجاد کند و در تقابل با دو تیم دیگر، سوئیس و کامرون شانس بیشتری برای پیروزی داشته باشد.

تاریخچه

تاریخ تیم ملی فوتبال صربستان به دو ادوار مختلفی تقسیم می‌شود. مقطع نخست که از زمان تأسیس تا ۱۹۳۸ به عنوان تیم ملی قلمروی سلطنتی یوگسلاوی شناخته می‌شد؛ در آن مقطع این تیم از سه دوره جام جهانی که برگزار شد، تنها در دور اول (۱۹۳۰) حضور پیدا کرد و عنوان چهارمی مسابقات را هم کسب کرد. مقطع دوم از ۱۹۳۸ تا ۱۹۶۲ به عنوان تیم جمهوری فدرال سوسیالیستی یوگسلاوی بود که در آن تیم ملی این کشور ۴ بار در جام جهانی حضور پیدا کرد و بهترین دستاوردش مقام چهارمی در جام جهانی ۱۹۶۲ بود. از آن به بعد تا فروپاشی یوگسلاوی و مستقل شدن صرب‌ها، تیم ملی این کشور ۵ بار دیگر در جام جهانی حضور یافت و بهترین دستاوردش حضور در مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی ۱۹۹۰ ایتالیا بود. از جام جهانی ۲۰۰۶ به بعد یعنی آخرین حضور صربستان در این رقابت‌ها به همراه یکی دیگر از کشورهای زیرمجموعه یوگسلاوی سابق (مونته‌نگرو)، تیم ملی صربستان دیگر هرگز نتوانسته‌اند از مرحله گروهی بالاتر بروند و این در حالی بود که از سه جام جهانی که برگزار شد، در دوره‌اش حضور داشتند.

از لحاظ آمار فردی، در تاریخ تیم ملی صربستان که بازوبند کاپیتانی آن در حال حاضر در اختیار دوشان تادیچ قرار دارد، بیشترین تعداد بازی متعلق به برانیسلاو ایوانوویچ ستاره سابق چلسی با ۱۰۵ بازی ملی است. بهترین گلزن این تیم هم یک بازیکن معاصر دیگر است؛ الکساندر میتروویچ مهاجم تیم فولام که در ۷۶ بازی ملی‌اش ۵۰ گل زده است.

افتخارات

صربستان و پیش از آن یوگسلاوی سابق تا به حال در هیچ تورنمنت بزرگی موفق به کسب عنوان قهرمانی نشده‌اند. این مهمترین دستاورد این تیم در جام جهانی دو عنوان چهارمی در سال‌های ۱۹۳۰ و ۱۹۶۲ است. کمترین فاصله‌ای هم که این تیم با یک جام معتبر داشته در سال‌های ۱۹۶۰ و ۱۹۶۸ بود که دو بار نایب قهرمان جام ملت‌های اروپا شد. تنها عنوان قهرمانی صرب‌ها به بازی‌های المپیک تابستانی سال ۱۹۶۰ برمی‌گردد.

مهره‌های کلیدی

ترکیب تیم ملی صربستان ستارگان فراوانی دارد اما با توجه به نام و جایگاه باشگاه‌هایی که در آن بازی می‌کنند، سطح انتظارات از هر یک از آنها با دیگری متفاوت است. به همین دلیل هم شاید فیلیپ کوستیچ و دوشان ولاهوویچ که هر دو برای یوونتوس توپ می‌زنند به علاوه سرگئی میلینکوویچ ساویچ از لاتزیو و همین‌طور میتروویچ از فولام، مهمترین بازیکنان این تیم باشند.

فدراسیون فوتبال صربستان , معرفی تیم های جام جهانی 2022 قطر , جام جهانی 2022 قطر ,

در میان این چهار بازیکن هم ولاهوویچ با توجه به آمار خوب گلزنی‌اش در فصول اخیر و انتقال پرسروصدا و پرهزینه‌اش از فیورنتینا به یوونتوس بیشتر از دو بازیکن دیگر زیر ذره‌بین قرار دارد. مهاجم ۲۲ ساله بانوی پیر که در دو رده زیر ۱۹ و زیر ۲۱ سال نیز برای کشورش بازی کرده، اولین بار سال ۲۰۲۰ برای تیم ملی صربستان بازی کرد و از آن زمان در ۱۶ بازی ملی‌اش ۸ گل زده است. او بهترین بازیکن جوان سری A در فصل ۲۲-۲۰۲۱ و یکی از نفرات تیم منتخب آن تورنمنت در همان فصل بود.

فهرست بازیکنان

دروازه‌بانان: وانیا میلینکوویچ ساویچ و مارکو دمیتروویچ

مدافعان: نیکولا میلنکوویچ، استراهینیا پاولوویچ، میلوس ولیکوویچ، سردان بابیچ، استفان میتروویچ، فیلیپ ملادنوویچ و استراهینیا اراکوویچ

هافبک‌ها: دوشان تادیچ، سرگئی میلینکوویچ ساویچ، فیلیپ کوستیچ، ساشا لوکیچ، نمانیا گودلی، ایوان ایلیچ، نمانیا ماکسیموویچ، اوروس راچیچ، آندریا زیوکوویچ، دارکو لازوویچ، نمانیا رادونیچ، مارکو گروئیچ و فیلیپ جورچیچ

مهاجمان: الکساندر میتروویچ، دوشان ولاهوویچ و لوکا یوویچ

معرفی تیم ملی کامرون

تیم ملی فوتبال کامرون هشتمین حضور خود را در ادوار مختلف رقابت‌های جام جهانی تجربه می‌کند و در جام جهانی ۲۰۲۲ قطر با تیم‌های برزیل،‌ صربستان و سوئیس همگروه است.

خلاصه بازی کامرون و کره جنوبی

شگفتی‌ساز ۱۹۹۰ با شکست قهرمان

اولین حضور کامرون در یک دوره از این مسابقات، به سال ۱۹۸۲ برمی‌گردد که شیرهای رام‌نشدنی با سه تساوی مقابل لهستان، ایتالیا و پرو، هم‌امتیاز با ایتالیای رده دومی در رده سوم قرار گرفتند و به‌خاطر گل زده کمتر نتوانستند از مرحله گروهی بالا بیایند. پس از یک دوره غیبت، کامرون در سال ۱۹۹۰ با سرمربیگری والری نپومنیاشچی یکی از شگفتی‌سازان جام بود و در همان بازی افتتاحیه توانست آرژانتین، مدافع عنوان قهرمانی رقابت‌ها را شکست بدهد.

شیرهای رام‌نشدنی در ادامه از سد رومانی هم گذشتند و با وجود شکست برابر شوروی، به‌عنوان صدرنشین گروه A راهی دور حذفی شدند. این پایان درخشش نماینده آفریقا نبود و کامرون در یک‌هشتم نهایی موفق به حذف کلمبیا شد. این تیم در یک‌چهارم نهایی به مصاف انگلیس رفت که در وقت اضافه با نتیجه ۳ بر ۲ مغلوب شد و از دور مسابقات کنار رفت. کامرون پس از آن در پنج دوره دیگر جام جهانی شرکت کرد که در هیچ‌یک از آنها نتوانست به دور حذفی راه یابد.

سربلند در چالشی دشوار و صعودی دراماتیک

کامرون در دور مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۲ در یکی از سخت‌ترین گروه‌ها قرار گرفت و با ساحل عاج همگروه شد. شاگردان ریگوبرت سانگ از پس این چالش دشوار برآمدند و با دو امتیاز اختلاف نسبت به یکی از تیم‌های ثابت جام جهانی، راهی مرحله نهایی شدند. کامرون در مرحله نهایی مقابل الجزایر صف‌آرایی کرد که در بازی نخست با نتیجه یک بر صفر شکست خورد. برتری یک بر صفر در بازی برگشت به منزله ادامه تلاش دو تیم برای صعود به جام جهانی در وقت‌های اضافه بود.

تیم ملی فوتبال کامرون , معرفی تیم های جام جهانی 2022 قطر , جام جهانی 2022 قطر ,

۳۰ دقیقه اضافی تا دقیقه ۲۸ گلی در بر نداشت؛ تا اینکه احمد طوبی دروازه کامرون را گشود و الجزایر را در یک قدمی جام جهانی قرار داد. این پایان کار نبود و کارل توکو اکامبی در دقیقه ۴+۱۲۰ گل دوم کامرون را به ثمر رساند تا این تیم مسافر قطر شود.

تلاش برای پایان دادن به دوران ناکامی با مربی باتجربه

ریگوبرت سانگ یکی از مربیان بومی فوتبال کامرون است که از سال ۲۰۱۶ در تیم‌های ملی این کشور فعالیت می‌کند. وی در آوریل ۲۰۱۷ به کادر فنی تیم ملی کامرون اضافه شد و یک ماه سرمربی موقت این تیم بود. وی در سال ۲۰۱۸ هدایت تیم امید کامرون را بر عهده گرفت و از اول مارس ۲۰۲۲ سکاندار نیمکت تیم ملی بزرگسالان این کشور شد. وی در چهار دوره جام جهانی با پیراهن تیم ملی کشورش به میدان رفته و اولین تجربه خود در این مسابقات را در جامه سرمربی تجربه می‌کند.

ستاره‌های اینتر و بایرن مونیخ در ترکیب کامرون

آندره اونانا و اریک ماکسیم چوپو موتینگ را می‌توان ستاره‌های اصلی نسل فعلی کامرون دانست. چوپو موتینگ با جدایی روبرت لواندوفسکی از بایرن مونیخ، در این فصل فرصت بیشتری برای بازی کردن پیدا کرده و تاکنون در ۱۵ مسابقه‌ای که با پیراهن باواریایی‌ها به میدان رفته، آمار ‌۱۰ گل و ۳ پاس گل از خود به ثبت رسانده است. اونانا هم اکنون به گزینه نخست سیمونه اینزاگی در خط دروازه اینتر تبدیل شده و در هر ۶ بازی نراتزوری در لیگ قهرمانان اروپا به میدان رفته است.

۵ قهرمانی در کارنامه شیرها

مهمترین افتخارات کامرونی‌ها به قهرمانی در جام ملت‌های آفریقا در سال‌های ۱۹۸۴، ۱۹۸۸، ۲۰۰۰، ۲۰۰۲ و ۲۰۱۷ بازمی‌گردد. این تیم در سال ۲۰۲۱ هم به مقام سوم رقابت‌ها دست یافت.

تیم ملی فوتبال کامرون , معرفی تیم های جام جهانی 2022 قطر , جام جهانی 2022 قطر ,

انگیزه برای صعود؛ با وجود داشتن پایین‌ترین رده جهانی

کامرون در جایگاه ۴۳ رده‌بندی فوتبال جهان ایستاده و پایین‌ترین رتبه را در میان تیم‌های گروه G در اختیار دارد. با اینکه کامرونی‌ها در ۶ مسابقه آخر خود در جام جهانی (در سال‌های ۲۰۱۰ و ۲۰۱۴) متحمل ۶ شکست شده‌اند، انگیزه بالایی برای جبران دوران تیره و تار خود در مهمترین رویداد فوتبال جهان دارند و می‌توانند خاطرات سال ۱۹۹۰ را زنده کنند. کامرون همان‌طور که در سال ۱۹۹۰ توانست آرژانتین را شکست بدهد، بعید نیست در مسابقات امسال نیز شگفتی مشابهی را برابر سلسائو رقم بزند.

فهرست بازیکنان

دروازه‌بانان: دویس اپاسی، سیمون ‌اِن‌گاپاندوتنبو و آندره اونانا
مدافعان: ژان چالز کاستلتو، انزو ابوسه، کولین فای، اولیویه اِمبایزو، نیکلاس اِن‌کولو، تولو نوئوهو و کریستوفر ووه
هافبک‌ها: مارتین هونگلا، پی‌یر کونده، اولیویه اِنتچام، گائل اوندوئا، ساموئل اوم گوئت و آندره فرانک زامبو آنگویسا
مهاجمان: ونسان ابوبکر، کریستین باسوگوگ، اریک ماکسیم چوپو موتینگ، سوئایبو ماروئو، برایان اِمبئومو، نیکلاس موئومی اِن‌گامالئو، ژروم اِن‌گوم، جورجز کوین اِن‌کودئو، ژان پی‌یر اِن‌سامه و کارل توکو اکامبی

۷ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۲۴
کد خبر: 35438

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha