پس از حذف دلار ۴۲۰۰، و اصلاح قیمت آرد برای صنایع، قیمت برخی محصولات غذایی از جمله ماکارونی با تعدیل قابل ملاحظهای روبه رو شد. این تصور هم از سوی مسئولان دولتی ایجاد شد که چنین تعدیل قیمتی برای محصول نهایی یعنی ماکارونی، میتواند تعادل لازم در سمت هزینه و درآمد را برای تولیدکنندگان و فعالان این صنعت ایجاد کند. اما آیا این تصور با واقعیت همخوانی دارد؟ مهرداد نوری، رئیس هیات مدیره انجمن صنفی کارفرمایان و کارخانجات ماکارونی ایران به این سوال پاسخ داده است.
۲۵ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۴
کد خبر: 43736
نظر شما