به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد به نقل از دیلی میل، محققان آمریکایی دانشگاه نورث ایسترن، ادعا می کنند با تزریق ضد ویروسهای شیمیایی به ماسک ها می توان ویروس کرونا را غیرفعال کرد.
طبق طرح اولیه ای که آنها ارائه کرده اند، می توان با استفاده از اسید فسفریک و نمک مس که روی لایه از پلی آنیلین قرار می گیرند، ویروس کرونا را از بین برد. پلی آنیلین نوعی پلیمر است که می توان آن را روی ماسک های طبی معمولی به کار برد.
لایه شیمیایی ضدویروس به قطرات تنفسی که حاوی ویروس کرونا هستند حمله می کند و به این ترتیب سرایت بیماری از صاحب ماسک به دیگران را کاهش می دهد.
ماسک هایی که هم اکنون در دسترس هستند لایه ای از یک پارچه بدون بافت دارند که به طور معمول از پلی پروپیلن ساخته می شود و قدرت مقاومت ماسک را بیشتر می کند.
محققان با شبیه سازی دم ،بازدم، سرفه و عطسه در آزمایشگاه متوجه شدند برخی پارچه های بدون بافت تا ۸۲ درصد ذرات تنفسی فرار را پاکسازی می کنند.
از سوی دیگر لایه حاوی مواد شیمیایی قابلیت ماسک های عادی را ارتقا می دهد که نمی توانند از انتشار تمام قطرات تنفسی صاحب ماسک جلوگری کنند.
جیاشینگ هوانگ در دانشگاه نورث ایسترن واقع در ایالت ایلینوی آمریکا و محقق ارشد این پژوهش می گوید: ماسک ها مهمترین بخش از تجهیزات حفاظت فردی در مقابله با همه گیری کووید۱۹ هستند.
هوانگ و همکارانش تصمیم گرفتند با استفاده از مواد شیمیایی فرار قطرات تنفسی صاحب ماسک را طوری دستکاری کنند تا ویروس سریع تر غیر فعال شود.
نظر شما