به گزارش گروه کشاورزی و صنایع غذایی پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد،«حسین اصغری» درخصوص انتشار فیلمی در فضای مجازی درباره انبار حجم بالایی پیاز در فضای باز افزود: اکنون سالانه سه میلیون و ۳۰۰ هزارتن پیاز در سطح زیرکشت ۶۸ هزار هکتار در استان های مختلف کشور تولید می شود.
وی با اشاره به ورود پیاز استانهای جنوبی به بازارهای مصرف و کاهش قیمت ها اظهار داشت: اکنون قیمت هر کیلوگرم پیاز در سر مزرعه بین دو هزار و ۵۰۰ تا چهار هزار تومان است که این قیمت در کل کشور به طور متوسط سه هزار و ۲۵۰ تومان معامله می شود.
مدیرکل دفتر محصولات علوفه ای و جالیزی وزارت جهاد کشاورزی گفت: به دلیل افزایش قیمت پیاز در ماه های آذر و دی، برخی کشاورزان تصور می کنند امسال هم در همین ماه ها با این شرایط پیاز را بفروشند بنابراین امسان حجم بالاتری را نسبت به سالهای گذشته انبار کرده اند.
اصغری درباره انبارداری پیاز در فضای باز تصریح کرد: انبارها و سردخانه ها از انبارداری پیاز به دلیل بو و گازی که تولید می کند، استقبال نمی کنند.
مدیرکل دفتر محصولات علوفه ای و جالیزی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه انبار پیاز در مناطق تولید پاییزه مخصوصا در استان اصفهان همه ساله در فضای باز انجام می شود، افزود: این امر در بین کشاورزان مناطق دیگر کشور مرسوم است و به طور معمول برای جلوگیری از یخ زدگی از پوشش کاه و کلش استفاده می کنند.
به گفته وی، گاهی این محصول را تا اواخر سال هم در فضای باز یا انبارهای معمولی نگهداری می کنند.
اصغری افزود: کشاورزان، انبارداری پیاز را در فضای باز تا فرا رسیدن فصل یخبدان و همچنین برداشت پیاز از مناطق جنوب کشور که حدود یک تا ۱.۵ ماه دیگر است، ادامه می دهند.
وی ادامه داد: با برداشت و ورود پیاز جنوب کشور، پیاز استان اصفهان نیز وارد بازار می شود.
انتهای پیام/
نظر شما