به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد به نقل از وزارت نیرو، ناصر اسکندری افزود: جدیدترین تکنولوژیهای صنعت نیروگاهی با تلاش متخصصان ایرانی در داخل کشور وجود دارد و عملاً بازارهای جهانی و منطقه، کشور ایران را بهعنوان یکی از مقتدرترین تولیدکنندگان نیروگاهی میشناسند.
وی ادامه داد: بخش نیروگاهی در مناقصات بینالمللی نیز گامهای مهمی در زمینه صادرات توربینهای نیروگاهی برداشته است.
سرپرست معاونت راهبری تولید شرکت برق حرارتی با تأکید بر اینکه خدمات ارائه شده صنعت برق کشور در حد شاخصهای جهانی و بالاتر از آن است، خاطرنشان کرد: یکی از شاخصهای مهم صنعت نیروگاهی در جهان، میزان ضریب آمادگی تولید برق نیروگاههای حرارتی است که در دنیا دستیابی به عدد ۹۵ درصد رقم مناسبی است، اما در کشور ما با تلاشهای صورتگرفته توانستهایم به ضریب آمادگی بالای ۹۸ درصد درست پیدا کنیم.
اسکندری با اشاره به اینکه بیش از ۹۱ درصد قطعات نیروگاههای کشور ساخت داخل شده است، ادامه داد: بیش از ۹۴ درصد برق مصرفی کشور توسط نیروگاههای حرارتی تأمین میشود و در حال حاضر کشورمان به لحاظ ظرفیت نصب شده نیروگاههای حرارتی توانسته است رتبه نهم جهان را به خود اختصاص دهد.
وی با تأکید بر اینکه صنعت نیروگاهی کشورمان در مسیر تعالی قرار دارد، گفت: جدیدترین تکنولوژیهای صنعت نیروگاهی با تلاش متخصصان ایرانی در داخل کشور وجود دارد و عملاً بازارهای جهانی و منطقه، کشور ایران را بهعنوان یکی از مقتدرترین تولیدکنندگان نیروگاهی میشناسند.
اسکندری افزود: در حوزه تعمیرات و بهینهسازی نیروگاههای خارج از کشور نیز شرکتهای ایرانی در حال فعالیت هستند و بسیاری از اقدامها مربوط به تعمیرات، نگهداری و بهینهسازی نیروگاههای کشورهای منطقه توسط متخصصان ایرانی در حال انجام است از این رو چشمانداز بسیار خوبی در حوزه نیروگاهی وجود دارد و یقیناً کشورمان در حوزه نیروگاه سازی به رتبههای بهتری دست پیدا خواهد کرد.
نظر شما