به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد به نقل از ایسنا، دختر هوشنگ ابتهاج با اعلام این خبر نوشت: با هماهنگیهایی که با ایران انجام شد، مراسم تشییع پدرم از کنار درخت ارغوان (در تهران) انجام خواهد شد و از آنجا برای خاکسپاری به سمت شهر رشت خواهیم رفت.
به گفته او تاریخ و ساعت دقیق مراسم به زودی به اطلاعرسانی خواهد شد.
امیرهوشنگ ابتهاج (هـ. ا.سایه) که درتیرماه ۱۴۰۱ به دلیل نارسایی کلیوی در بیمارستانی در شهر کلن آلمان بستری و تحت درمان قرار گرفته بود، بامداد چهارشنبه ۱۹ مرداد در ۹۴سالگی درگذشت.
زنده یاد ابتهاج، سال ۱۳۰۶ در رشت متولد شد و در ۲۰ سالگی اولین کتابش با نام «نخستین نغمهها» را منتشر کرد. او سرودن غزل را در کنار سرودن شعر در قالب های دیگر سنتی تجربه کرد. همچنین نمونههایی از شعر نو در بین آثار این شاعر به چشم میخورد. شعر تصنیف مشهور «سپیده» که با عنوان «ایران ای سرای امید» شناخته میشود، از سرودههای ابتهاج است.
شهرام ناظری: اگر تشویقهای سایه نبود شاید هرگز وارد موسیقی نمیشدم
در پی درگذشت هوشنگ ابتهاج، شهرام ناظری هنرمند موسیقی ایرانی که آثار مشترکی با اشعار این شاعر فقید خلق کرده است، دست نوشتهای را در واکنش به درگذشت «سایه» منتشر کرد.
در متن این دست نوشته آمده است:
«ترانه سرای عشق، شاعر بزرگ معاصر «ه. الف. سایه» از میان ما رفت ...
در سالهای نوجوانی و آغاز کار سایه نقش مهمی در زندگی هنری من داشته است. همین قدر بگویم که اگر تایید نورعلی برومند بهعنوان استاد و تصمیم گیرنده موسیقی ایرانی و تشویق و رهنمودهای سایه نبود، شاید من هرگز وارد دنیای حرفهای موسیقی نمیشدم و تنها برای دل خود میسرودم، مینواختم و میخواندم.
نام و یادش جاودان.»
نظر شما