تحلیل بنیادی سهام "غویتا" / گروه صنعتی ویتانا در مسیر رشد و توسعه

گروه صنعتی ویتانا با نماد غویتا در گروه محصولات غذایی بورس ایران در سال جاری توانسته است عملکرد قابل توجهی در تولید، فروش و سودسازی رقم بزند.

گروه بورس پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد؛ گروه صنعتی ویتانا با بیش از ۶۰ سال سابقه یکی از بزرگترین شرکت‌های فعال در حوزه مواد غذایی کشور است. عموم مردم ویتانا را با بیسکوییت معروف "مادر" می شناسند اما ویتانا سال‌هاست که انواع بیسکوییت ها و ویفرهای با کیفیت هم برای بازارهای داخلی و هم بازارهای خارجی به ویژه کشورهای همسایه تولید می‌کند و در بسیاری از حوزه‌های مرتبط نیز سرمایه‌گذاری کرده است.

اخیرا علی‌رغم اینکه ویتانا در سال جاری عملکرد چشمگیری در عملیات تولید و فروش و بازدهی قابل توجه داشته اما به دلیل ریزش بازار سرمایه و همچنین عملکرد غیر اصولی یکی از صندوق‌های سرمایه‌گذاری در عرضه سهام غویتا و تشکیل صف فروش بسیاری از سهامداران این سهم احساس نگرانی کرده‌اند اما تحلیل بنیادی پیش‌رو از گروه صنعتی ویتانا یا همان نماد بورسی غویتا نشان خواهد داد که این اتفاقات در بازار کنونی سرمایه گذرا بوده و غویتا را می توان به عنوان یک‌ سهم ارزنده در گروه مواد غذایی حاضر در بورس درنظر گرفت.

معرفی شرکت ویتانا

شرکت سهامی ویتانا در تاریخ ۱۸/۰۲/۱۳۳۷ تحت شماره ۶۴۳۴ به نام شرکت تضامنی دکتر رضا تهرانچی و شرکا در اداره ثبت شرکت‌ها و علائم تجاری تهران به ثبت رسیده است. سال ۱۳۵۰  نام آن به شرکت سهامی خاص ویتانا و ۴ سال بعد  نیز به شرکت سهامی عام ویتانا تغییر یافت. مرکز اصلی شرکت در کیلومتر ۷ جاده قدیم کرج است. در سال ۱۳۶۰ مالکیت ۵۵٪ از سهام شرکت سهامی عام ویتانا به بنیاد شهید انقلاب اسلامی و متعاقباً در ۱۳۶۵ مالکیت سهام مذکور به سازمان صنایع ملی ایران واگذار گردید. در تاریخ ۲۱/۱۲/۱۳۷۸ سهام متعلق به سازمان صنایع ملی ایران به شرکت سرمایه‌گذاری البرز انتقال یافت و سهام شرکت سهامی عام ویتانا در تاریخ ۲۳/۱۲/۱۳۷۲ در بورس اوراق بهادار تهران پذیرفته و نام آن در تاریخ ۲۲/۰۳/۱۳۷۳ در تابلو بورس درج گردید در حال حاضر سهام شرکت با نماد  «غویتا» در بازار پایه ب فرابورس ایران در حال معامله است.

فعالیت شرکت

موضوع فعالیت شرکت عبارت است از ساخت و تولید و تهیه مواد غذایی (محصولات ویتانا) و فروش آن در سراسر ایران و خارج از کشور و هرگونه امور تولیدی و مرتبط با فعالیت شرکت است. همچنین مشارکت در سایر شرکت­ها از طریق تأسیس و یا تعهد سهام شرکت­های جدید یا خرید یا تعهد سهام شرکت­ها و واردات انواع ماشین‌آلات، مواد اولیه، ابزار و قطعات، تأسیسات و کلیه اقلام مرتبط به موضوع شرکت و بازاریابی، حمل‌ونقل، توزیع و فروش، صدور انواع محصولات تولیدی شرکت و واردات، بسته‌بندی و تولید انواع غذای کودک و فرآورده‌های مکمل مربوط به کودک و به‌طورکلی شرکت می‌تواند به کلیه عملیات و معاملات مالی و تجارتی و صنعتی در چارچوب مقررات مبادرت نماید. فعالیت شرکت در طی سال مالی ۱۳۹۸ و دوره ۶ ماهه منتهی به ۳۱ خرداد ۱۳۹۶، تولید بیسکویت در تهران ،لار و شهرک صنعتی کاسپین قزوین بوده است.

.

ترکیب سهامداران

سهامداران شرکت مطابق گزارش فعالیت هیئت‌مدیره به ترتیب جدول زیر است.

سهامداران

تعداد سهام

درصد

صنایع غذایی شهدین گام

۹۹۷,۵۱۸,۲۴۳

۷۶%

توسعه تجارت شهدین گام

۹,۵۸۱,۱۳۲

۱%

پخش توزیع ویتانا

۲۳,۴۹۵

۰%

محمدرضا فخرالدینی

۳۱۰,۳۲۵

۰%

محمدمهدی صاحبقرانی

۲,۱۹۴

۰%

مصطفی صنعتکار خالقی

۱۶۵,۷۸۹

۰%

سایر

۳۰۸,۴۱۶,۸۲۲

۲۳%

جمع کل

۱,۳۱۶,۰۱۸,۰۰۰

۱۰۰%

.

تغییرات سرمایه

روند تغییرات سرمایه شرکت به شرح نمودار زیر است. در سال ۱۳۹۸ به‌منظور اصلاح ساختار مالی، شرکت به افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها، طبقه زمین، اقدام نموده است.

 روند تغییرات سرمایه شرکت ویتانا – میلیون ریال

صورت وضعیت مالی

صورت‌وضعیت مالی ویتانا در جدول زیر مشاهده می‌شود. مطابق صورت‌وضعیت نه‌ماهه ۱۳۹۹ بیش از ۳۲ درصد از دارایی‌های شرکت، در طبقه سرمایه‌گذاری‌ها (کوتاه‌مدت و بلندمدت) است.

 صورت وضعیت مالی تاریخی شرکت ویتانا – میلیون ریال

صورت‌وضعیت مالی

۱۳۹۶

۱۳۹۷

۱۳۹۸

شش‌ماهه ۱۳۹۹

نه ماهه ۱۳۹۹

دارایی

موجودی نقد

۳۷,۷۹۶

۸۴,۱۸۳

۳۶۲,۶۹۹

۵۳,۵۰۹

۴۴۵,۱۰۵

سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت

-

۳۰,۰۰۰

۵۲,۹۰۰

۸۵۷,۰۹۰

۳۰,۵۷۸

دریافتنی‌های تجاری و سایر دریافتنی‌ها

۲۸۵,۴۷۵

۲۴۲,۶۹۲

۶۱۵,۳۹۵

۵۹۳,۶۷۸

۱,۱۴۸,۲۰۸

موجودی مواد و کالا

۵۷,۹۵۵

۲۵۳,۰۷۹

۴۹۶,۳۷۵

۶۷۶,۰۱۲

۸۶۷,۴۶۳

پیش‌پرداخت‌ها

۸,۹۱۱

۲۳,۲۷۳

۲۶,۹۱۹

۳۵۸,۴۹۵

۵۳۶,۲۰۸

جمع دارایی‌های جاری

۳۹۰,۱۳۷

۶۳۳,۲۲۷

۱,۵۵۴,۲۸۸

۲,۵۳۸,۷۸۴

۳,۰۲۷,۵۶۲

حساب‌ها و اسناد دریافتنی تجاری بلندمدت

-

-

-

-

-

سرمایه‌گذاری‌های بلندمدت

۳۷,۲۱۱

۳۷,۲۱۱

۳۷,۵۴۳

۸۳۳,۶۰۷

۳,۵۳۳,۶۰۷

دارایی‌های ثابت مشهود

۶۸۷,۳۶۶

۱,۱۱۶,۳۹۶

۲,۵۵۱,۹۶۷

۳,۷۲۱,۶۶۰

۴,۳۴۰,۴۴۳

دارایی‌های نامشهود

۳,۲۱۰

۱۱,۳۹۷

۱۰,۳۳۸

۱۱,۹۹۵

۱۱,۸۱۰

جمع دارایی‌های غیر جاری

۷۲۷,۷۸۷

۱,۱۶۵,۰۰۴

۲,۵۹۹,۸۴۸

۴,۵۶۷,۲۶۲

۷,۸۸۵,۸۶۰

جمع دارایی‌ها

۱,۱۱۷,۹۲۴

۱,۷۹۸,۲۳۱

۴,۱۵۴,۱۳۶

۷,۱۰۶,۰۴۶

۱۰,۹۱۳,۴۲۲

بدهی

پرداختنی‌های تجاری و سایر پرداختنی‌ها

۴۲۲,۶۳۰

۵۲۴,۶۵۴

۷۷۶,۷۵۸

۱,۱۴۴,۰۳۴

۳,۵۰۴,۹۹۸

پیش دریافت‌ها

۷,۹۷۷

۱۷,۵۶۵

۱۵,۰۶۰

۱۴,۲۱۰

۱۴,۳۳۰

مالیات پرداختنی

۴۸,۰۲۴

۱۸,۴۶۹

۴۶,۷۷۴

۷۱,۶۳۴

۷۹,۶۵۰

سود سهام پرداختنی

۴,۴۴۱

۱۷,۷۷۵

۱۶,۶۵۸

۴۱,۴۵۸

۳۷,۴۵۱

تسهیلات مالی

۱۱۷,۱۷۹

۴۲۵,۲۴۰

۱,۱۰۰,۶۲۶

۲,۵۷۳,۹۵۹

۳,۲۸۳,۳۱۸

جمع بدهی‌های جاری

۶۰۰,۲۵۱

۱,۰۰۳,۷۰۳

۱,۹۵۵,۸۷۶

۳,۸۴۵,۲۹۵

۶,۹۱۹,۷۴۷

پرداختنی‌های بلندمدت

-

-

-

۱۱۲,۹۱۴

۱۱۲,۹۱۴

تسهیلات مالی دریافتی بلندمدت

۲۰۰,۴۵۶

۱۰۳,۹۲۷

۴۴,۲۸۱

۴۹۱,۰۰۰

۴۹۱,۰۰۰

ذخیره مزایای پایان خدمت

۱۸,۵۸۹

۲۵,۷۵۱

۴۰,۸۰۱

۵۹,۱۲۰

۶۱,۳۵۶

جمع بدهی‌های غیر جاری

۲۱۹,۰۴۵

۱۲۹,۶۷۸

۸۵,۰۸۲

۶۶۳,۰۳۴

۶۶۵,۲۷۰

جمع بدهی‌های جاری و غیر جاری

۸۱۹,۲۹۶

۱,۱۳۳,۳۸۱

۲,۰۴۰,۹۵۸

۴,۵۰۸,۳۲۹

۷,۵۸۵,۰۱۷

اعداد صورت مالی نشان می دهد میزان سرمایه گذاری بلند مدت ویتانا در سال ۹۸ به ۱۰ برابر همین موضوع در مقایسه با سال های قبل  می رسد که نشان می‌دهد شرکت در کنار سایر سرمایه‌گذاری‌ها، برنامه های توسعه‌ای برای عملیات تولیدی در آینده دارد ، از طرفی سود سهام پرداختنی در شش ماهه اول سال جاری حدود ۳ برابر سال قبل است که نشان می دهد فروش و سودسازی شرکت رشد قابل توجهی داشته است.

طبقه‌بندی دارایی‌ها و بدهی‌های ویتانا در نمودار زیر به نمایش درآمده است.

روند تغییرات در دارایی‌های شرکت ویتانا – میلیون ریال

ترکیب بدهی‌های ویتانا

روند تغییرات در بدهی‌های شرکت ویتانا – میلیون ریال

بیش از ۳۴ درصد بدهی‌های شرکت، تسهیلات است و از این بابت ریسک مالی متوجه ویتانا است اما نکته قابل توجه ارقام پایین مالیاتی به دلیل دریافت معافیت های مالیاتی بویژه در واحد شهرک صنعتی کاسپین است.

سایر سرمایه‌گذاری‌ها

علاوه بر سرمایه‌گذاری در شرکت‌های بورسی، ویتانا با سرمایه‌گذاری در شرکت‌هایی نظیر غنچه پرور، روغن نباتی گلناز و پخش و توزیع ویتانا، جمعا به مبلغ ۸۴ میلیارد تومان در حال تکمیل زنجیره ارزش خود است.

مطابق صورت‌های مالی حسابرسی شده منتهی به ۳۱/۰۳/۱۳۹۹، سرمایه‌گذاری ویتانا در شرکت‌های غیر بورسی به شرح زیر است.

سرمایه‌گذاری در سهام

تعداد سهام

درصد

بهای تمام‌شده  - میلیون ریال

بهای تمام‌شده هر سهم - ریال

ویتانای تاجیکستان

۹۰۰,۰۰۰

۶۰%

۷,۲۰۰

۸,۰۰۰

پخش و توزیع ویتانا

۲۲,۴۱۰,۷۹۶

۱۰۰%

۳۵,۰۰۰

۱,۵۶۲

پخش دوم نیکا مادر

۲,۱۰۰,۰۰۰

۶۰%

۲,۱۰۰

۱,۰۰۰

ارس تیبای پردیس

۵,۹۹۸,۰۰۰

۶۰%

۵,۹۹۸

۱,۰۰۰

غنچه پرور

۱,۱۰۷,۸۹۰

۵۱%

۷۹۰,۳۹۸

۷۱۳,۴۲۶

توسعه صنعتی ایران

۶۳,۵۲۵

۰.۰۲%

۶۴

۱,۰۰۷

تعاونی شیرینی و شکلات

۴۴

۰.۰۱%

۴۷

۱,۰۶۸,۱۸۲

جمع

۸۴۰,۸۰۷

ویتانای تاجیکستان:

شرکت ویتانا تاجیکستان در سال ۱۳۸۱ با مشارکت یک شرکت تاجیک (شرکت ستاره ) تأسیس گردید. سرمایه اولیه شرکت یک‌میلیون دلار بوده است که ۶۰ درصد آن متعلق به شرکت ویتانای ایران و مابقی متعلق به‌طرف تاجیک بوده است. در سال ۱۳۸۲ سرمایه شرکت از طریق ارسال ماشین‌آلات و تجهیزات به مبلغ ۱.۵ میلیون دلار افزایش یافت. با توجه به عدم نفوذ ویتانا در جریان عملکرد شرکت ویتانای تاجیکستان صورت‌های مالی تلفیقی ارائه نمی‌گردد. این در حالی است که ویتانای تاجیکستان منحل شده است و در این خصوص شکایت توسط طرف ایرانی صورت گرفته است که در سال ۱۳۸۷ توسط دادگاه تاجیکستان رأی به نفع شریک تاجیکستانی صادر نموده است.

ارس تیبای پردیس:

ویتانا به‌منظور تکمیل سبد محصولات خود، یک شرکت جدید با نام ارس تیبای پردیس تأسیس نموده است. ۶۰ درصد سهام ارس تیبای پردیس به شرکت ویتانا، ۲۰ درصد به شرکت شهدین گام (شرکت مادر ویتانا) و ۲۰ درصد نیز به شرکت شیرین طعم اختصاص دارد.

هدف از تأسیس این شرکت، تولید محصولاتی است که در سبد فعلی ویتانا موجود نیست. محصولات این شرکت در گروه آدامس، پفنبات، پاستیل، شکلات و آب‌نبات قرار می‌گیرد. تاکنون دو خط آدامس با فنّاوری بوش آلمان، یک خط کامل بسته‌بندی آدامس با فنّاوری لوش پک آلمان (به مبلغ ۲ میلیون یورو) و یک خط شکلات با فنّاوری وی‌اند دی خریداری‌شده است.

غنچه پرور:

شرکت محصولات غذایی غنچه پرور در سال ۱۳۷۴ افتتاح گردید. تا اوایل سال ۱۳۸۹ توسط دولت اداره می‌گردید و در نیمه دوم سال ۱۳۸۶ شرکت مزبور به بخش خصوصی واگذار شد. این شرکت به‌عنوان اولین تولیدکننده غذای کودک با توجه به نیاز کودکان اقدام به تولید غذای کمکی کودک با استفاده از ماشین‌آلات تمام‌اتوماتیک نموده است. همچنین این شرکت دارای استاندارد ایران و سیستم ایمنی مواد غذایی URS ISO۲۲۰۰۰ و گواهینامه بهداشت و ایمنی غذا HACCCP و نشان حلال جهانی و حلال اتاق اسلامی و گواهینامه TUV است.

شرکت ویتانا نسبت به خرید تعداد ۱،۱۰۷،۸۹۰ سهم این شرکت اقدام نموده است.

روغن نباتی گلناز:

شرکت تولیدی روغن نباتی گلناز در سال ۱۳۶۱ تأسیس گردید. فاز اول این کارخانه در فضایی به مساحت چند ده هکتار و در استان کرمان آغاز گردید. در سال ۱۳۹۲ بعد از پایان فاز پنجم توسعه، ظرفیت تولید این گروه از مرز ۳۸۰،۰۰۰ تن در سال عبور نمود.

سبد محصولات گلناز شامل روغن‌های خوراکی با منشأ گیاهی، انواع روغن‌های صاف، انواع مارگارین‌ها، انواع روغن‌های ویژه، به همراه احجام متنوع آب‌معدنی است.

در تاریخ ۰۲/۰۷/۱۳۹۹ شرکت ویتانا اقدام به خرید ۱۲۹ میلیون سهم (۳۰ درصد) از سهام شرکت روغن مایع گلناز نموده است.

طرح‌های توسعه‌ای

ویتانا در سال‌های اخیر ازنظر مدیریتی متحول شده و اقدام به سرمایه‌گذاری در طرح‌های توسعه نیز نموده است. مطابق گزارش افزایش سرمایه، شرکت اقدام به سرمایه‌گذاری در دو طرح به نام کاسپین ۱ به‌منظور تولید بیسکویت و کاسپین ۲ برای تولید ویفر نموده است. طرح‌های توسعه شرکت در جدول زیر نشان داده‌شده است.

طرح‌های توسعه

ظرفیت اسمی

کارخانه بیسکویت - کاسپین ۱

۲۸,۰۰۰

کارخانه ویفر - کاسپین ۲

۱۲,۵۰۰

میزان سرمایه‌گذاری برآورد شده برای این طرح‌ها برابر ۶،۵۱۸،۵۸۳ میلیون ریال معادل بیش از ۶۵۱ میلیارد تومان بوده است.

عملکرد مالی

صورت عملکرد مالی تاریخی شرکت به شرح نمودار زیر است.  درآمدهای عملیاتی شرکت در سال ۱۳۹۷ قریب به ۶۰ درصد بیشتر از سال مالی قبل بوده است. رشد درآمدهای عملیاتی ویتانا در سال ۱۳۹۸ به بیش از ۱۱۶ درصد رسیده است. شرکت در سال ۱۳۹۸ بیش از ۷۶۰ میلیارد ریال سود خالص ساخته است که حاشیه سود خالص ۲۳ درصدی را به همراه داشته است. درآمد شش‌ماهه ۱۳۹۹ در مقایسه با شش‌ماهه ۱۳۹۸ تقریباً ۶۰ درصد رشد داشته است. می‌توان گفت با توجه به تولید و فروش شرکت، درآمد خالص سالانه شرکت رقم قابل‌توجهی خواهد بود.

 صورت سود و زیان ویتانا – میلیون ریال

.

در نمودار زیر حاشیه سود ناخالص شرکت‌های هم‌گروه به نمایش درآمده است. ویتانا با حاشیه سود ناخالص ۴۲ درصدی در مقایسه با سایر شرکت‌ها حاشیه سود بهتری دارد. میانگین ساده حاشیه سود ناخالص شرکت‌ها در این صنعت ۲۸ درصد است.

حاشیه سود ناخالص شرکت‌های حاضر در صنعت

.

تولید و فروش

تولید و فروش شرکت در سال‌های اخیر متحول شده است و از ۱۱،۹۱۱ تن در سال ۱۳۹۶ به ۲۰،۰۷۲ تن در سال ۱۳۹۸ رسیده است. در شش‌ماهه اول سال مالی ۱۳۹۹ برابر ۹،۲۷۴ تن بوده است. تولید شرکت تا پایان شهریورماه به رقم ۱۹،۷۶۸ تن رسیده است.

روند ماهانه مقدار فروش شرکت در نمودار زیر قابل‌مشاهده است.

روند مقداری فروش شرکت - تن

.

مبلغ فروش شرکت در نه ماه اخیر به شرح نمودار زیر برابر ۴,۰۲۹,۳۴۵ میلیون ریال بوده است.

روند مبلغ فروش شرکت – میلیون ریال

همان‌گونه که در نمودارها مشخص است، ازنظر مقدار فروش، ویتانا بیش از ۴۰ درصد رشد و ازنظر مبلغ فروش بیش از ۵۰ درصد رشد را تجربه کرده است. با در نظر داشتن بهره‌برداری از کارخانه کاسپین ۱، انتظار افزایش مقداری فروش در ماه‌های آتی دور از دسترس نخواهد بود.

.

مبانی ارزش‌گذاری

در ادامه گزارش، ارزش‌گذاری شرکت ویتانا و مفروضات مربوطه ارائه می‌گردد.

نرخ تسعیر دلار در سال ۱۳۹۹ برابر ۲۵۲،۰۰۰ ریال در نظر گرفته شده است. این نرخ، میانگین نرخ ۲۰۴،۰۰۰ ریال افشا شده در صورت‌های مالی شش ماهه و ۳۰۰،۰۰۰ ریال فرضی برای شش ماهه دوم سال مالی است.

فرض بر این است که کاسپین ۱ در سال ۱۳۹۹ با ظرفیت ۱۰ درصد، سال ۱۴۰۰ برابر ۲۵ درصد، ۱۴۰۱ برابر ۵۰ درصد و پس از آن نیز با ظرفیت ۵۰ درصد و کاسپین ۲ با ظرفیت ۱۰ درصد در سال ۱۳۹۹، ۲۵ درصد در سال ۱۴۰۰، ۵۰ درصد در سال ۱۴۰۱ و پس از آن نیز با ظرفیت ۵۰ درصد تولید داشته باشند. بدین ترتیب ظرفیت تولید شرکت تا سال ۱۴۰۳ به شرح جدول زیر پیش‌بینی می‌گردد.

ظرفت پیش‌بینی شده تولید شرکت - تن

ظرفیت تولید

۱۳۹۹

۱۴۰۰

۱۴۰۱

۱۴۰۲

۱۴۰۳

ظرفیت فعلی

۲۰,۰۷۲

۲۰,۰۷۲

۲۰,۰۷۲

۲۰,۰۷۲

۲۰,۰۷۲

ویتانا ۱ - بیسکویت

۲,۶۶۳

۷,۰۰۰

۱۴,۰۰۰

۱۴,۰۰۰

۱۴,۰۰۰

ویتانا ۲ - ویفر

۱,۱۸۹

۳,۱۲۵

۶,۲۵۰

۶,۲۵۰

۶,۲۵۰

مجموع

۲۳,۹۲۴

۳۰,۱۹۷

۴۰,۳۲۲

۴۰,۳۲۲

۴۰,۳۲۲

شرکت به‌صورت میانگین قریب به ۱۰ درصد فروش صادراتی داشته است. در این گزارش فرض بر این است که این نسبت در سال‌های آتی نیز رعایت شود. فرض بر این است که تولید و فروش شرکت با هم برابر است.

در جدول زیر، مقدار تولید و فروش شرکت در هر محصول با توجه به میانگین تاریخی آن نشان داده شده است.

 مقدار فروش پیش‌بینی شده شرکت - تن

مقدار فروش

۱۳۹۹

۱۴۰۰

۱۴۰۱

۱۴۰۲

۱۴۰۳

داخلی

انواع بیسکویت

۱۵,۳۰۷

۲۰,۹۷۲

۲۶,۸۶۶

۲۶,۸۶۶

۲۶,۸۶۶

انواع ویفر

۲,۹۰۷

۴,۸۶۹

۷,۷۴۴

۷,۷۴۴

۷,۷۴۴

سوخاری

۵۹۶

۸۵۲

۱,۰۹۲

۱,۰۹۲

۱,۰۹۲

انواع لاکی و کلوچه

۹۷۵

-

-

-

-

پانیکو

۶۳۹

۲۶۰

۳۳۳

۳۳۳

۳۳۳

تارت

۲,۵۶۲

۶۲۹

۸۰۶

۸۰۶

۸۰۶

کوکی

۱۱۵

۱۹۹

۲۵۴

۲۵۴

۲۵۴

سویا

۱۳۹

-

-

-

-

نودل

۴۷۶

۱

۱

۱

۱

جمع داخلی

۲۳,۷۱۷

۲۷,۷۸۱

۳۷,۰۹۶

۳۷,۰۹۶

۳۷,۰۹۶

صادراتی

انواع بیسکویت

۱,۶۱۴

۱,۸۸۵

۲,۳۸۵

۲,۳۸۵

۲,۳۸۵

انواع ویفر

۸۸

۳۰۶

۵۵۶

۵۵۶

۵۵۶

سوخاری

۲

۳

۳

۳

۳

تارت

۵۵۸

۹۴

۱۲۰

۱۲۰

۱۲۰

پانیکو

۴۵۶

۱۲۶

۱۶۰

۱۶۰

۱۶۰

کوکی

۲

۱

۱

۱

۱

جمع صادراتی

۲,۷۱۹

۲,۴۱۶

۳,۲۲۶

۳,۲۲۶

۳,۲۲۶

فروش ناخالص

۲۶,۴۳۶

۳۰,۱۹۷

۴۰,۳۲۲

۴۰,۳۲۲

۴۰,۳۲۲

برگشت از فروش و تخفیفات

(۴۴۶)

(۴۱۳)

(۵۵۲)

(۵۵۲)

(۵۵۲)

فروش خالص

۲۵,۹۹۰

۲۹,۷۸۴

۳۹,۷۷۰

۳۹,۷۷۰

۳۹,۷۷۰

نرخ فروش محصولات با فرض رشد سالانه ۳۰ درصد به شرح جدول زیر پیش‌بینی می‌شود.

 نرخ فروش پیش‌بینی شده شرکت - ریال به ازای هر تن

نرخ فروش

۱۳۹۹

۱۴۰۰

۱۴۰۱

۱۴۰۲

۱۴۰۳

داخلی

انواع بیسکویت

۲۵۰,۶۵۸,۵۴۳

۳۲۵,۸۵۶,۱۰۵

۴۲۳,۶۱۲,۹۳۷

۵۵۰,۶۹۶,۸۱۸

۷۱۵,۹۰۵,۸۶۴

انواع ویفر

۲۸۱,۰۷۱,۲۸۷

۳۶۵,۳۹۲,۶۷۳

۴۷۵,۰۱۰,۴۷۵

۶۱۷,۵۱۳,۶۱۷

۸۰۲,۷۶۷,۷۰۲

سوخاری

۲۳۹,۶۳۴,۵۴۳

۳۱۱,۵۲۴,۹۰۶

۴۰۴,۹۸۲,۳۷۷

۵۲۶,۴۷۷,۰۹۰

۶۸۴,۴۲۰,۲۱۸

انواع لاکی و کلوچه

۱۷۷,۴۶۴,۲۲۴

۲۳۰,۷۰۳,۴۹۲

۲۹۹,۹۱۴,۵۳۹

۳۸۹,۸۸۸,۹۰۱

۵۰۶,۸۵۵,۵۷۱

پانیکو

۳۳۷,۹۱۸,۶۷۰

۴۳۹,۲۹۴,۲۷۱

۵۷۱,۰۸۲,۵۵۳

۷۴۲,۴۰۷,۳۱۸

۹۶۵,۱۲۹,۵۱۴

تارت

۲۶۷,۴۹۳,۳۱۸

۲۶۷,۴۹۳,۳۱۸

۲۶۷,۴۹۳,۳۱۸

۲۶۷,۴۹۳,۳۱۸

۲۶۷,۴۹۳,۳۱۸

کوکی

۴۱۰,۵۸۷,۷۳۵

۵۳۳,۷۶۴,۰۵۶

۶۹۳,۸۹۳,۲۷۳

۹۰۲,۰۶۱,۲۵۵

۱,۱۷۲,۶۷۹,۶۳۱

سویا

۱۱۳,۱۸۷,۰۵۹

۱۴۷,۱۴۳,۱۷۷

۱۹۱,۲۸۶,۱۳۰

۲۴۸,۶۷۱,۹۶۹

۳۲۳,۲۷۳,۵۶۰

نودل

۲۶۸,۵۷۱,۱۵۸

۳۴۹,۱۴۲,۵۰۵

۴۵۳,۸۸۵,۲۵۶

۵۹۰,۰۵۰,۸۳۳

۷۶۷,۰۶۶,۰۸۳

صادراتی

انواع بیسکویت

۱۴۹,۰۵۳,۱۸۳

۲۱۷,۲۳۷,۴۰۴

۲۲۰,۸۳۲,۶۲۰

۲۸۷,۰۸۲,۴۰۵

۳۷۳,۲۰۷,۱۲۷

انواع ویفر

۳۱۱,۴۸۱,۷۱۸

۴۸۷,۱۹۰,۲۳۰

۴۶۶,۳۹۷,۳۹۳

۶۰۶,۳۱۶,۶۱۱

۷۸۸,۲۱۱,۵۹۴

سوخاری

۲۸,۸۹۵,۱۷۳

۴۱۵,۳۶۶,۵۴۱

۸۲,۴۵۱,۱۷۱

۱۰۷,۱۸۶,۵۲۲

۱۳۹,۳۴۲,۴۷۸

تارت

۱۹۶,۳۸۴,۸۶۱

۶۳۸,۰۸۷,۱۸۱

۸۲۹,۵۱۳,۳۳۵

۱,۰۷۸,۳۶۷,۳۳۶

۱,۴۰۱,۸۷۷,۵۳۷

پانیکو

۱۷۷,۳۵۱,۶۲۴

۱۹۴,۹۸۷,۹۲۴

۲۵۳,۴۸۴,۳۰۱

۳۲۹,۵۲۹,۵۹۲

۴۲۸,۳۸۸,۴۷۰

کوکی

۱۷۰,۴۵۹,۹۴۹

۲۲۱,۵۹۷,۹۳۴

۲۸۸,۰۷۷,۳۱۴

۳۷۴,۵۰۰,۵۰۸

۴۸۶,۸۵۰,۶۶۱

.

بدین ترتیب مبلغ فروش محصولات ویتانا به شرح جدول زیر است.

مبلغ فروش پیش‌بینی شده شرکت – میلیون ریال

مبلغ فروش

۱۳۹۹

۱۴۰۰

۱۴۰۱

۱۴۰۲

۱۴۰۳

داخلی

انواع بیسکویت

۳,۸۳۶,۸۹۲

۶,۸۳۳,۷۷۸

۱۱,۳۸۰,۹۱۶

۱۴,۷۹۵,۱۹۱

۱۹,۲۳۳,۷۴۸

انواع ویفر

۸۱۶,۹۷۷

۱,۷۷۹,۰۳۶

۳,۶۷۸,۴۰۲

۴,۷۸۱,۹۲۳

۶,۲۱۶,۵۰۰

سوخاری

۱۴۲,۹۱۱

۲۶۵,۵۵۳

۴۴۲,۲۴۹

۵۷۴,۹۲۴

۷۴۷,۴۰۱

انواع لاکی و کلوچه

۱۷۲,۹۷۹

-

-

-

-

پانیکو

۲۱۵,۸۷۰

۱۱۴,۱۶۹

۱۹۰,۱۳۵

۲۴۷,۱۷۶

۳۲۱,۳۲۹

تارت

۶۸۵,۳۹۲

۱۶۸,۲۷۲

۲۱۵,۵۶۸

۲۱۵,۵۶۸

۲۱۵,۵۶۸

کوکی

۴۷,۳۴۳

۱۰۵,۹۷۶

۱۷۶,۴۹۲

۲۲۹,۴۴۰

۲۹۸,۲۷۲

سویا

۱۵,۷۳۳

-

-

-

-

نودل

۱۲۷,۹۱۴

۲۴۶

۴۱۰

۵۳۳

۶۹۳

جمع داخلی

۶,۰۶۲,۰۱۱

۹,۲۶۷,۰۳۰

۱۶,۰۸۴,۱۷۴

۲۰,۸۴۴,۷۵۵

۲۷,۰۳۳,۵۱۱

صادراتی

انواع بیسکویت

۲۴۰,۵۲۶

۴۰۹,۵۰۴

۵۲۶,۷۹۵

۶۸۴,۸۳۳

۸۹۰,۲۸۳

انواع ویفر

۲۷,۳۰۵

۱۴۹,۲۵۹

۲۵۹,۴۸۹

۳۳۷,۳۳۵

۴۳۸,۵۳۶

سوخاری

۷۲

۱,۰۶۹

۲۶۹

۳۴۹

۴۵۴

تارت

۱۰۹,۵۱۸

۶۰,۲۷۰

۹۹,۱۵۱

۱۲۸,۸۹۶

۱۶۷,۵۶۵

پانیکو

۸۰,۸۳۱

۲۴,۶۲۰

۴۰,۵۰۳

۵۲,۶۵۴

۶۸,۴۵۰

کوکی

۳۴۹

۲۳۳

۳۸۳

۴۹۷

۶۴۶

جمع صادراتی

۴۵۸,۵۹۹

۶۴۴,۹۵۴

۹۲۶,۵۸۸

۱,۲۰۴,۵۶۵

۱,۵۶۵,۹۳۴

فروش ناخالص

۶,۵۲۰,۶۱۱

۹,۹۱۱,۹۸۴

۱۷,۰۱۰,۷۶۲

۲۲,۰۴۹,۳۲۰

۲۸,۵۹۹,۴۴۵

برگشت از فروش

(۱۱۹,۴۴۵)

(۱۸۱,۵۶۸)

(۳۱۱,۶۰۴)

(۴۰۳,۹۰۱)

(۵۲۳,۸۸۷)

تخفیفات

(۵۷۵,۴۱۳)

(۸۷۴,۶۸۶)

(۱,۵۰۱,۱۱۹)

(۱,۹۴۵,۷۴۸)

(۲,۵۲۳,۷۶۶)

فروش خالص

۵,۸۲۵,۷۵۳

۸,۸۵۵,۷۳۰

۱۵,۱۹۸,۰۳۸

۱۹,۶۹۹,۶۷۱

۲۵,۵۵۱,۷۹۳

.

پیش‌بینی بهای تمام شده عملیاتی

به منظور پیش‌بینی بهای تمام‌شده عملیاتی، نرخ مواد اولیه مصرفی سالانه ۳۰ درصد رشد داشته است. حقوق و دستمزد سالانه ۳۵ درصد رشد داده شده است. برای سایر هزینه‌های عملیاتی نیز رشد ۳۰ درصد سالانه لحاظ شده است.

بهای تمام شده پیش‌بینی شده شرکت – میلیون ریال

بهای تمام شده درآمدهای عملیاتی

۱۳۹۹

۱۴۰۰

۱۴۰۱

۱۴۰۲

۱۴۰۳

مواد مستقیم

۲,۳۴۶,۵۲۴

۴,۱۵۷,۹۶۶

۶,۶۷۳,۵۶۵

۸,۰۲۴,۸۰۱

۹,۶۵۳,۵۵۴

دستمزد مستقیم

۲۵۷,۶۷۱

۳۴۷,۸۵۶

۳۴۷,۸۵۶

۳۴۷,۸۵۶

۳۴۷,۸۵۶

سربار ساخت:

دستمزد غیرمستقیم

۱۲۵,۹۰۰

۱۶۹,۹۶۵

۱۶۹,۹۶۵

۱۶۹,۹۶۵

۱۶۹,۹۶۵

استهلاک

۱۲۸,۳۳۱

۴۸۱,۴۵۳

۴۳۳,۳۰۸

۳۸۹,۹۷۷

۳۵۰,۹۷۹

آب و برق

۶,۹۲۴

۹,۰۰۱

۱۱,۷۰۲

۱۵,۲۱۲

۱۹,۷۷۶

حمل و نقل

۹,۷۵۳

۱۲,۶۷۹

۱۶,۴۸۳

۲۱,۴۲۸

۲۷,۸۵۶

سایر

۱۲۲,۶۴۴

۱۵۹,۴۳۷

۲۰۷,۲۶۸

۲۶۹,۴۴۹

۳۵۰,۲۸۴

جمع هزینه‌های ساخت

۲,۹۹۷,۷۴۸

۵,۳۳۸,۳۵۹

۷,۸۶۰,۱۴۷

۹,۲۳۸,۶۸۸

۱۰,۹۲۰,۲۷۱

کاهش (افزایش) موجودی‌های در جریان ساخت

(۷۳,۵۹۷)

(۷۳,۵۹۷)

(۷۳,۵۹۷)

(۷۳,۵۹۷)

(۷۳,۵۹۷)

بهای تمام شده ساخت

۲,۹۲۴,۱۵۱

۵,۲۶۴,۷۶۲

۷,۷۸۶,۵۵۰

۹,۱۶۵,۰۹۱

۱۰,۸۴۶,۶۷۴

کاهش (افزایش) موجودی‌های ساخته شده

(۷۲,۵۹۷)

(۷۲,۵۹۷)

(۷۲,۵۹۷)

(۷۲,۵۹۷)

(۷۲,۵۹۷)

بهای تمام شده کالای خریداری شده

۲,۸۵۱,۵۵۴

۵,۱۹۲,۱۶۵

۷,۷۱۳,۹۵۳

۹,۰۹۲,۴۹۴

۱۰,۷۷۴,۰۷۷

سایر

۲۶۱,۰۷۲

۲۶۱,۰۷۲

۲۶۱,۰۷۲

۲۶۱,۰۷۲

۲۶۱,۰۷۲

بهای تمام شده کالای فروش رفته

۳,۱۱۲,۶۲۶

۵,۴۵۳,۲۳۷

۷,۹۷۵,۰۲۵

۹,۳۵۳,۵۶۶

۱۱,۰۳۵,۱۴۹

مطابق برآورد، شرکت در طرح‌های توسعه خود ۴,۸۱۴,۵۳۲ میلیون ریال (بدون احتساب سرمایه در گردش) سرمایه‌گذاری نموده است. از ابتدای سال مالی ۱۴۰۰ برای این تجهیزات استهلاک با نرخ ۱۰ درصد شناسایی شده است.

.

هزینه مالی

شرکت به منظور تکمیل طرح‌های توسعه، اقدام به اخذ تسهیلات بانکی نموده است. تسهیلات مذکور به نرخ ۱۸ درصد در ارزش‌گذاری منظور شده است. هزینه مالی و سایر هزینه‌های مرتبط ویتانا به شرح جدول زیر است.

 هزینه مالی پیش‌بینی شده شرکت – میلیون ریال

هزینه مالی

۱۳۹۹

۱۴۰۰

۱۴۰۱

۱۴۰۲

۱۴۰۳

سود و کارمزد وامهای دریافتی از بانک

۶۷۹,۳۷۷

۳۰۸,۲۶۹

۲۹۲,۷۷۱

۲۹۳,۲۵۸

۳۲۳,۵۷۳

سایر

۱۵,۰۱۶

۱۵,۰۱۶

۱۵,۰۱۶

۱۵,۰۱۶

۱۵,۰۱۶

جمع

۶۹۴,۳۹۳

۳۲۳,۲۸۵

۳۰۷,۷۸۷

۳۰۸,۲۷۴

۳۳۸,۵۸۹

.

سایر درآمدها و هزینه‌های غیرعملیاتی

سایر درآمدها و هزینه‌های شرکت شامل سود یا زیان فروش دارایی‌ها، سود ناشی از فروش مواد اولیه، سود اوراق بهادار و سپرده‌های بانکی، سود سهام، سود فروش سرمایه‌گذاری‌ها، سود یا زیان ناشی از تسعیر دارایی‌ها و بدهی‌های ارزی شرکت و سایر درآمدها است. این بخش از درآمدهای شرکت با رشد سالانه ۳۰ درصد در محاسبات منظور شده است.

بدین ترتیب پیش‌بینی صورت عملکرد مالی شرکت به ترتیب جدول زیر است.

.

 صورت عملکرد مالی پیش‌بینی شده شرکت – میلیون ریال

صورت عملکرد مالی

۱۳۹۹

۱۴۰۰

۱۴۰۱

۱۴۰۲

۱۴۰۳

درآمدهای عملیاتی

۵,۸۲۵,۷۵۳

۸,۸۵۵,۷۳۰

۱۵,۱۹۸,۰۳۸

۱۹,۶۹۹,۶۷۱

۲۵,۵۵۱,۷۹۳

بهای تمام شده درآمدهای عملیاتی

(۳,۱۱۲,۶۲۶)

(۵,۴۵۳,۲۳۷)

(۷,۹۷۵,۰۲۵)

(۹,۳۵۳,۵۶۶)

(۱۱,۰۳۵,۱۴۹)

سود (زیان) ناخالص

۲,۷۱۳,۱۲۷

۳,۴۰۲,۴۹۴

۷,۲۲۳,۰۱۳

۱۰,۳۴۶,۱۰۴

۱۴,۵۱۶,۶۴۴

هزینه‌های فروش، اداری و عمومی

(۵۸۴,۶۶۹)

(۷۵۹,۵۳۳)

(۹۱۷,۶۷۶)

(۱,۰۹۹,۹۲۲)

(۱,۵۸۰,۲۸۲)

سایر درآمدهای عملیاتی

۱۶,۰۹۵

۱۲,۸۷۶

۱۰,۳۰۱

۸,۲۴۰

۶,۵۹۲

سود (زیان) عملیاتی

۲,۱۴۴,۵۵۲

۲,۶۵۵,۸۳۶

۶,۳۱۵,۶۳۷

۹,۲۵۴,۴۲۳

۱۲,۹۴۲,۹۵۵

هزینه‌های مالی

(۶۹۴,۳۹۳)

(۳۲۳,۲۸۵)

(۳۰۷,۷۸۷)

(۳۰۸,۲۷۴)

(۳۳۸,۵۸۹)

سایر درآمدها و هزینه‌های غیرعملیاتی

۱,۰۲۳,۴۶۴

۸۱۸,۷۷۱

۸۱۸,۷۷۱

۶۵۵,۰۱۷

۵۲۴,۰۱۴

سود (زیان) قبل از مالیات

۲,۴۷۳,۶۲۲

۳,۱۵۱,۳۲۲

۶,۸۲۶,۶۲۲

۹,۶۰۱,۱۶۵

۱۳,۱۲۸,۳۸۰

مالیات بر درآمد

(۱۵۶,۱۳۹)

(۲۶۶,۳۲۴)

(۵۷۶,۹۳۰)

(۸۱۱,۴۱۱)

(۱,۱۰۹,۵۰۲)

سود (زیان) خالص

۲,۳۱۷,۴۸۳

۲,۸۸۴,۹۹۹

۶,۲۴۹,۶۹۲

۸,۷۸۹,۷۵۴

۱۲,۰۱۸,۸۷۸

سرمایه

۱,۳۱۶,۰۱۸

۵,۰۰۰,۰۰۰

۵,۰۰۰,۰۰۰

۵,۰۰۰,۰۰۰

۵,۰۰۰,۰۰۰

سود هر سهم - ریال

۱,۷۶۱

۵۷۷

۱,۲۵۰

۱,۷۵۸

۲,۴۰۴

۲۷ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۲
کد خبر: 3228

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha