تولید سنتی زغال در قم + تصاویر

در روش سنتی تولید زغال تکه‌های چوب باقیمانده حاصل از نجاری و مصارف دیگر را در کوره قرار می‌دهند تا بسوزند، سپس چوب‌ها با قرار گرفتن درپوشی روی دهانه کوره و بستن منافذ آن خفه می‌شوند. چوب‌ها اغلب ۳-۷ روز در کوره هستند و بعد از گذشت این مدت به زغال قابل مصرف تبدیل می‌شوند. یکی از مراکز تولید زغال به روش سنتی در نزدیکی روستای صرم از توابع شهرستان کهک قم است. کار در کوره‌های زغال تهدیدی جدی برای سلامت کارگران محسوب می‌شود و غالباً دستگاه تنفسی آن‌ها به خطر می‌افتد. از آنجا که کارگرانِ بومی به دلیل سختی کار و دستمزدِ اندک، حاضر به کار در این مجموعه‌ها نیستند، کارگران مهاجر در گرمای تابستان و سرمای زمستان با سختی‌های این کار دست و پنجه گرم می‌کنند.

تولید سنتی زغال در قم + تصاویر

تولید سنتی زغال در قم + تصاویر

تولید سنتی زغال در قم + تصاویر

تولید سنتی زغال در قم + تصاویر

تولید سنتی زغال در قم + تصاویر

تولید سنتی زغال در قم + تصاویر

تولید سنتی زغال در قم + تصاویر

تولید سنتی زغال در قم + تصاویر

تولید سنتی زغال در قم + تصاویر

تولید سنتی زغال در قم + تصاویر

تولید سنتی زغال در قم + تصاویر

تولید سنتی زغال در قم + تصاویر

تولید سنتی زغال در قم + تصاویر

تولید سنتی زغال در قم + تصاویر

تولید سنتی زغال در قم + تصاویر

تولید سنتی زغال در قم + تصاویر

تولید سنتی زغال در قم + تصاویر

تولید سنتی زغال در قم + تصاویر

تولید سنتی زغال در قم + تصاویر

تولید سنتی زغال در قم + تصاویر

تولید سنتی زغال در قم + تصاویر

تولید سنتی زغال در قم + تصاویر

تولید سنتی زغال در قم + تصاویر

تولید سنتی زغال در قم + تصاویر

تولید سنتی زغال در قم + تصاویر

تولید سنتی زغال در قم + تصاویر

عکاس: حمید عابدی

۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۱
کد خبر: 39706
منبع: ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha