دزدها به خانه فرهنگ علی سلیمانی هم رحم نکردند

همسر علی سلیمانی که سال گذشته خانه هنر سبا (علی سلیمانی) را تأسیس کرده، از مشکلات متعدد این مکان فرهنگی می گوید از جمله اینکه چندی پیش از این خانه دزدی شده است و ضرر و زیان زیادی به آن وارد شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد به نقل از ایسنا، خانه هنر سبا (علی سلیمانی) مکانی است فرهنگی هنری که سهیلا جوادی، همسر زنده‌یاد علی سلیمانی برای استعدادیابی و آموزش کودکان کار تاسیس کرده است. جوادی مدت کوتاهی بعد از درگذشت علی سلیمانی تصمیم گرفت رویای او را برای استعداد یابی و آموزش کودکان کار محقق کند و این چنین بود که بعد از مدتی رایزنی و پیگیری، خرداد سال گذشته موفق شد خانه هنر سبا (علی سلیمانی) را تاسیس کند. حالا که کمتر از یک سال از راه‌اندازی این خانه گذشته، جوادی می‌گوید که فعالیت چنین مکانی بسیار دشوار و نیازمند همراهی خیرین است.

او همچنین خبر می‌دهد که چندی پیش از این خانه دزدی شده و ضرر زیادی به آن وارد شده است.

جوادی درباره این خانه فرهنگ و وضعیت فعلی آن به ایسنا می‌گوید: چند وقت پیش دزدی شد و بخشی از دارایی‌های این خانه را به سرقت بردند. علاوه بر آن با تخریب بخش‌هایی از خانه، ضرر بیشتری به آن زدند به طوری که همراه با مادر و دخترم سبا، مدتی به صورت شبانه‌روزی در اینجا مستقر شدیم تا اینکه توانستیم از دوستی کمک بگیریم که شب‌ها در خانه بماند و از آن مراقبت کند.

دزدها به خانه فرهنگ علی سلیمانی هم رحم نکردند

سبا سلیمانی در افتتاحیه خانه فرهنگ و هنری سبا (علی سلیمانی)

او با اشاره به اینکه این خانه به سختی اداره می‌شود، اضافه می‌کند: بعد از ماجرای دزدی، مجبور شدیم برای امنیت بیشتر این مکان دوربین بگذاریم و همین خودش هزینه زیادی داشت و سبب شد بعضی برنامه‌هایمان مانند راه‌اندازی کتابخانه معطل بماند در حالیکه پیش از این علاقه‌مند بودم یک کتابخانه برای بچه‌ها راه‌اندازی کنیم اما موانع و مشکلات آن چنان زیاد است که دیگر به کتابخانه نرسیده‌ایم. در حال حاضر خانه فرهنگ یک کتابخانه کوچک دارد که همان کتابخانه شخصی خودمان است.

جوادی با وجود مشکلات متعدد همچنان به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهد و می‌گوید: مدتی است با همراهی خانم گیتا داودی و آقای ناصر آویژه برای شناسایی کودکان و نوجوانان مستعد به مراکز کودکان کار می‌رویم و بچه‌های مستعد را برای شرکت در کلاس‌های خانه فرهنگ دعوت می‌کنیم.

او اضافه می‌کند: در حال حاضر هنرجویان خانه فرهنگ در کلاس‌هایی مانند نقاشی، کاردستی، نمایش خلاق، تئاتر، تئاتر عروسکی، زبان انگلیسی و ... شرکت می‌کنند و برای هر روز هفته آنان برنامه‌ای داریم. ضمن اینکه دروس مدرسه را هم در اینجا آموزش می‌دهیم.

جوادی که علاقه‌مند است جشنواره‌ای برای هنرجویان برگزار کند، می‌گوید: با بعضی مربیان صحبتی داشتیم و در صددیم جشنواره‌ای داخلی در رشته‌های گوناگون برای بچه‌ها برگزار کنیم. خیلی علاقه‌مندیم این جشنواره خرداد ماه و همزمان با اولین سالروز تاسیس خانه فرهنگ باشد ولی باید دید شرایط چگونه می‌شود. به هر حال با وجود مشکلاتی که هست، همه تلاش‌مان را به کار می‌گیریم تا برنامه‌ها را به بهترین شکل اجرایی کنیم.

لازم به یادآوری است که علی سلیمانی همیشه آرزو داشت خانه هنری را برای آموزش و استعدادیابی کودکان کار و کودکان محروم تاسیس و آنان را با دنیای هنر آشنا کند تا این کودکان دریابند در زندگی به جز سختی و مرارت، چیزهای زیباتری هم وجود دارد.

او برای تحقق این آرزو برنامه‌هایی هم داشت اما ویروس مهیب کرونا اجازه نداد تا این هنرمند در طول حیات خود به این آرزو دست یابد اما سهیلا جوادی همسرش، خرداد سال گذشته خانه فرهنگ و هنر سبا (علی سلیمانی) را در منطقه 14 راه‌اندازی کرد تا این رویا در نبودن علی سلیمانی جامه عمل بپوشد.

۲۷ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۳
کد خبر: 41503

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha