به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد، تغییر تقویم آموزشی مدارس (زمان آغاز و پایان سال تحصیلی) از موضوعاتی است که دستخوش سیاستگذاریهای متفاوت بوده است.
با وجود تجربه شکستخورده دهه ۷۰ برای آغاز سال تحصیلی از اول شهریورماه، یکبار دیگر این موضوع در دستور کار مجلس شورای اسلامی و وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته است!
پیش از این بازگشایی مدارس از شهریور منجر به نارضایتی والدین و حتی کاهش میزان یادگیری دانشآموزان بهدلیل گرمای هوا شده بود، در نهایت مجلس شورای اسلامی سال ۷۶ به موضوع ورود و با قانونگذاری زمان آغاز سال تحصیلی را از اول مهر ماه تعیین کرد.
هماکنون پرونده این موضوع یک بار دیگر باز شده است اما باید به این نکته مهم دقت کرد که بازگشایی مدارس تمام کشور از اول شهریور ماه قطعاً باعث ایجاد مشکلاتی برای والدین، دانشآموزان و معلمان و در نهایت نارضایتی آنها خواهد شد ازاینرو در صورت تصویب باید آن را برای مناطق خاصی از کشور اجرا کرد.
در همین ارتباط موسیالرضا کفاش؛ معاون دبیرکل شورایعالی آموزش و پرورش درباره تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی گفت: موضوع تقویم آموزشی مدارس سالهاست که مطرح بوده است و اقلیمهای مختلف در کشور با تفاوت دمای بسیار، بازنگری در تقویم آموزشی مدارس را مطرح کردهاند.
وی افزود: سال ۷۶ مجلس شورای اسلامی در مصوبهای، زمان بازگشایی مدارس سراسر کشور را اول مهر، پایان سال تحصیلی را پایان اردیبهشت و زمان برگزاری امتحانات را خرداد ماه تعیین کرد و وزارت آموزش و پرورش مکلف به رعایت مصوبه مجلس بهعنوان قانون کشور است.
کفاش ادامه داد: اخیراً ۲۷ نفر از نمایندگان مجلس، طرحی را برای مدیریت زمان آموزش و تغییر تقویم آموزشی در کشور ارائه کردهاند، این طرح در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده است.
نظر شما