به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد بعد از انتخاب هلدینگ خلیج فارس به عنوان مالک جدید باشگاه استقلال، این توقع میرفت مدل مدیریتی و سازمانی یکی از متمولترین و پولسازترین هلدینگهای نفتی کشور بهسرعت در استقلال پیادهسازی شود تا این تیم در پروسه گذار از بخش دولتی به بخش خصوصی، به نابسامانیهای مدیریتی و بهتبع آن به ناکامیهای فنی خود در سالهای اخیر پایان بدهد. این در حالی است که حداقل تا به امروز چنین مدلی در باشگاه بزرگ و مردمی استقلال پیادهسازی نشده؛ هرچند به نظر میرسد بخشی از این عدم تحقق، به اتفاقات و حواشی مربوط شود که در این چند ماه اخیر پیرامون مدیریت این باشگاه رخ داده و تاحدودی ذهن مالکان جدید استقلال را درگیر کرده، تا جایی که به نظر میرسد آنها تصمیم خود برای قطع همکاری با فرشید سمیعی را گرفته باشند.
این در حالی است که از زمانی که سمیعی به عنوان سرپرست مدیریتی باشگاه و سپس مدیرعامل استقلال انتخاب شد، بسیاری از مشکلات و حواشی استقلالیها از همان زمان آغاز شده و تعویق در امورات اساسی و راهاندازی امور روزمره، تأخیر در تصمیمگیری برای مسائل مهم و عدم تعجیل در تصمیمات سرنوشتساز در این باشگاه تا حد زیادی باعث شده تا امروز این باشگاه با معضلات، موانع و محدودیتهای بسیاری مواجه شود. درواقع از دیدگاه هلدینگ از یک سو آنها سهم سمیعی را در حواشی ایجادشده پررنگ ارزیابی کرده و از سوی دیگر نیز عملکرد وی در درآمدزایی و مدیریت منابع مالی را ناموفق میدانند.
نکته قابل توجه اینکه شنیده میشود در آخرین فقره از حواشی مدیریتی، با وجود توافق زودهنگام با موسیمانه، سرمربی جدید استقلال، سمیعی بنابر مصالح خود اعلام نام این سرمربی را به تعویق میاندازد تا این امر هم به خودی خود حواشی جدیدی را برای استقلال ایجاد کرده و بحران روی بحران بیافریند.
حال درخصوص اینکه چه کسی و با چه رزومهای جایگزین سمیعی میشود، با وجود آنکه نام گزینههای زیادی مطرح شده اما براساس شنیدهها احتمالا گزینهای متفاوت از اسامیای که این روزها رسانهای میشوند، عنان کار مدیریت در استقلال را به دست خواهد گرفت.
نظر شما