به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد به نقل از بلومبرگ، وضعیت بازار کار انگلیس علیرغم بازگشایی تدریجی اقتصاد، در ماه جولای بدتر شد. تعداد کل مشاغل از دست رفته در نتیجه همه گیری ویروس کرونا به حدود ۷۰۰ هزار رسیده و فشار بر دولت برای تمدید برنامههای حمایتی افزایش یافته است.
اداره ملی آمار انگلیس اعلام کرد ۱۰۲۰۰۰ شغل در این کشور از دست رفته که اولین کاهش نرخ اشتغال از ماه آوریل است. آمار بیکاری ماهانه در انگلیس به ۴.۴ درصد رسیده که بالاترین رقم از ۲۰۱۸ است.
تعداد کارمندان حقوق بگیر در انگلیس در ماه اوت ۶۹۵ هزار نفر نسبت به ماه مارس کاهش یافته است. این رقم در جولای برابر با ۶۵۹ هزار نفر بود. تعداد افرادی که تقاضای مزایای بیکاری کرده اند تا ۲.۷ میلیون نفر بالا رفته یعنی ۱۲۱ درصد بیشتر از ماه مارس.
به این ترتیب، دولت انگلیس در بحبوحه بدترین رکود اقتصادی طی قرن ها، با درخواست های فزاینده ای برای تمدید برنامههای حمایتی مانند سایر کشورهای اروپایی مواجه شده است. انگلیس با سه چالش بزرگ مواجه هست: افزایش بیکاری پس از پایان کمک های دولتی، اعمال محدودیتهای جدید بر فعالیتهای اقتصادی در نتیجه افزایش موارد ابتلا به کرونا و مسئله برگزیت.
بسیاری از اقتصاددانان پیشبینی میکنند افزایش بیثباتی بانک مرکزی انگلیس را مجبور میکند محرکهای مالی را در ادامه سال جاری میلادی افزایش دهد.
ریشی سوناک، وزیر دارایی انگلیس، تأکید دارد برنامه های حمایتی باید پایان یابند تا اقتصاد فرصت تطبیق با واقعیت پس از بحران کرونا را داشته باشد.
شرکتهای انگلیسی به مقامات در مورد تعدیل نیروهای آینده هشدار داده اند. احتمالاً انگلیس طی بحران کرونا دو برابر بیشتر از بحران بزرگ مالی سالهای ۲۰۰۸ و ۲۰۰۹ مشاغل خود را از دست میدهد.
شرکتهای بریتیش ایرویز، ویرجین آتلانتیک و فرودگاه لاندن سیتی از جمله شرکتهای بزرگی هستند که تعدیل نیروهای عظیمی را اعلام کرده اند.
نظر شما