به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد به نقل از ایرنا، امیرحسین قاضی زاده هاشمی در گفت و گویی با مردم در کلاب هاوس گفت: باید برای هنرمندان یک نظام صنفی درست کنیم و خودشان در گروههای مختلف بر آن نظارت کنند و نه دستگاههای دولتی. ما میخواهیم نهادهای مختلف مدنی در بخشهای صنفی ایجاد کنیم و خودشان نظارت و اعمال مقررات را در این نهادها داشته باشند.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری عنوان کرد: داستان فیلترینگ بحث جدی و پدیدهای است که دولتهای مختلف نمیدانند با آن و شبکه مجازی چه کار کنند. انقلابی در شبکه هوشمند در حال ایجاد است. اقتصاد هم دیجیتال میشود و عملا نمی توانیم آن را محدود کنیم. حکمرانی فضای مجازی داریم. نگرانی در مورد فضای مجازی وجود دارد. لازمه اش این است تا بتوانیم توسط مالکیت پلتفورم ها این محدودیت را به جای فیلترینگ ایجاد کنیم.
قاضی زاده هاشمی ادامه داد: باید وارد حکمرانی فضای مجازی دنیا شویم. بحث جدی سر ماهواره کوتاه برد داریم و ایران باید در باشگاه فضایی ها جایگاهی داشته باشد. الان نمی گویم هر چیز فضای مجازی را رد می کنیم یا می پذیریم و اینگونه نگاه ها را رد می کنم و باید مزایا و فواید تکنولوژی را مدیریت کنیم.
وی اضافه کرد: در ورزش قهرمانی هر دولتی که می آید باید منابع مالی آن را تامین کند. با دخالت دولت ها در حوزه ورزش مخالفم. ورزش را باید ورزشی ها اداره کنند و کار دولت توسعه سرمایه گذاری است. دولت باید به همه باشگاه ها یکسان یارانه دهد. اگر بخش خصوص واقعی در ورزش وارد شود، فساد و گرفتن پول ایجاد نمی شود.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری درباره دخالت نیروهای امنیتی یادآور شد: وجود نیروهای نظامی یک واقعیتی در ایران و همه کشورهای دنیا است. به عنوان مثال یک بخش عمده تولید دانش پزشکی در آمریکا متعلق به پنتاگون است. مساله وجود یا عدم وجود سپاه نیست. مساله وجود رقابت سالم است. سپاه و ارتش این همه منابع دارند و نمی توانیم بگوییم، اینها برای توسعه استفاده نشود یا برای دانش فنی استفاده نشود و در را به روی آنها ببندیم. ایران اگر از سرمایه سپاه و ارتش استفاده نکند، ضرر می کند.
وی درباره چگونگی مطالبه پول های بلوکه شده در دولت خود، گفت: اعداد پول های مختلف بلوکه شده ایران متفاوت است. این اعداد در کره، ژاپن، چین و هند که تغییر می کند. مجموعه پولی که به صورت حسابرسی داریم کمتر از ۳۴ میلیارد دلار است. بخشی از منابع مالی ما در عراق به ایران برگشت. یک میلیارد دلار از پول کره جنوبی را گرفتیم و این اعداد جا به جا می شود.
قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: اینکه چگونه این پول ها را برمی گردانیم، متفاوت است. روابط ما با برخی از کشورها متفاوت است مثل چین و کشورهای تحت نفوذ آمریکا که نوع شکل کار متفاوت می شود. با برخی از کشورها تبادل کالا داریم و برخی از نیازها را براساس منابع بانکی استفاده می کنیم.
وی ادامه داد: رویکرد دولت اصلی یعنی دولت سلام خانواده است و محور خانواده زن است. می خواهیم وزارت خانواده تشکیل دهیم. زن از نظر ما شئونات مختلفی دارد. دولت وظیفه دارد طوری به زندگی زنان کمک کند که آنها به همه کارها برسند و مجبور نشوند از چیزی به خاطر چیز دیگری بزنند. من مرد قانون هستم و دولت مجری قانون است و دولت وظیفه دارد قانون را اجرا کند. برخی رییس جمهوران حرف های صرفی را درباره این مسایل می زنند اما خارج از قانون است.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: دو تا فیلم تبلیغاتی داشتم و یک تیم را از دوستان کار کردند وعلاقمند نیستند تا نامشان گفته شود و اسمی نمی آورم. می خواستیم در این مستند حرف هایی بزنیم و روایت شخصیتی از قاضی زاده داشته باشیم و نگاه هایش بدون سیاه نمایی بگوییم. برخی مواقع دوستان برای اعتراض مجبور هستند تا موارد را تلخ نشان دهند. کام مردم به اندازه کافی تلخ است و اینکه آن را به رخ مردم بکشم، درست نیست.
وی ادامه داد: اسم دولت من دولت سلام است و می خواهیم آغاز کنیم. در هر کدام از بخش ها در این مستند منظوری را دنبال می کردیم از تکاندن سفره تا گفت و گو با دخترم که به عنوان نسل جوان مطالبه می کند. خانه مادر به معنای وطن است و در آن به روی همه باز است. وقتی سفره را می تکانید در کجا می تکانید، در کشور همسایه می تکانید.
قاضی زاده هاشمی افزود: با برخی از چیزهایی که شوخی شد، باید یک پیوست توضیحی برای آن می گذاشتیم و خیلی نکات توضیحی در این مستند بود و تلاش شد تا یک با یک زبان هنری ارایه شود. هر چند اولین فیلم بود و سه روزه ساخته شد. همسرم هم در سفرهایم همراهم بود بنابراین نقش جدی در نامزدی و ماندنم تا الان داشت.
وی درباره عدم احراز صلاحیت لاریجانی و پزشکیان اضافه کرد: به این عزیزان علاقمندم و سالها با آنها همکار بودیم. تلقی من بود پزشکیان تایید شود و یک بار به او گفتم ممکن است در انتخابات کنار هم باشیم سعی کنیم تا اخلاق را رعایت کنیم. خودم هم دلیل عدم احراز صلاحیت یا تایید این آقایان را نمی دانم و ندانستم اما اینکه در یک حوزه ای که دانش کافی ندارم، ورود کنم، شاید به این نرسیدم چون دانش کافی ندارم قضاوتی در تایید یا رد صلاحیت ها داشته باشم.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: مقام معظم رهبری نهاد بالاسری شورای نگهبان هستند و وقتی به ایشان به عنوان نهاد بالاسری ارجاع شده و شکایت شده، ایشان بررسی کردند و امکان بررسی و تحقیق داشتند. امکان اینکه اطلاعات به ایشان رسانده شود، داشتند. من به عنوان یک جایگاهی که بتوانیم در رابطه با صلاحیت ها از افراد اطلاعات بگیرم، نبودم و نفیا واثباتا نمی توانستم قضاوتی در این رابطه داشته باشم تا بخواهم اظهارنظری کنم.
وی خاطرنشان کرد: به من گفتند با روحیه لطیف و اخلاقی به جایی نمی رسید و مردم هیجان، تضاد و تکه پرانی را دوست دارند و باید عرصه را دوقطبی کنید. برخی این کار را کردند تا دیده شوند و اساسا قبول نداشتم تا با این قیمت رییس جمهور شوم. وقتی فردی یک هدف مقدس دارد باید مسیر او هم پاک باشد و نمی توانم بگویم می خواهم ایران را آباد کنم و مردم رشد کنند و فرهنگی باشند و بعد خود نماد بی فرهنگی و بی اخلاقی باشم. رییس جمهوری که اینگونه هست چه الگویی را می خواهد به مردمش ارایه کند. به خدا توکل کردم و گفتم اینگونه رفتار می کنیم و چیزی که مردم باید ببینند، می بینند و خوب دیده شد و موثر واقع شد و در دو مناظره بعدی مقداری رفتار دوستان هم تعدیل شد.
قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: مصداق همین بود که حتی به یکی از همکاران اعتراض کردم در رابطه با مدرک تحصیلی یکی از نامزدها صحبت می کرد، گفتم که اگر می خواهیم این آدم را نقد کنید چرا صنفش را زیر سوال می برید که این جامعه، جامعه بی سوادی است. مگر علم انحصاری است، نباید اینگونه صحبت کنیم. باید بگوییم من نسبت به تو قاضی زاده این نقدها را دارم اما با ادب مطرح می کنم.
وی عنوان کرد: به رییسی ارادت دارم و کار خیلی خوب و قابل تقدیری در قوه قضاییه انجام داد و آرزوی توفیق او را دارم و ان شاء الله آن چیزی که در انتخابات خیر مردم است، رقم بخورد. من واجد یک گفتمان مطالبه شده سه ساله ام و معتقدم که مدل حکمرانی باید با محوریت رویکرد جوانان تغییر کند. اینکه بگویید در انتخابات رییسی از همان اول در نظرسنجی وضعیت بهتری داشتند، اینجوری دیگر نمی شد انتخابات برگزار کرد، زیرا می گفتیم یک نفر با فاصله زیاد در نظرسنجی وجود دارد و حضور نه تنها من بلکه سایرین هم بی معنی می شد.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: مساله انتخابات طرح تفکرات جدید و مراجعه مردم به این تفکرات است و همه این انتخابات سیاسی نیست. اینکه بگوییم تمام انتخابات در دوگانه اصلاح طلب و اصولگرا پیاده شده صحیح نیست،من آمده ام تا بگویم که از اینها عبور کردیم. اینکه انتخابات را به سمت دو قطبی ببریم و یک قطب به نمایندگی از اصلاح طلبان باشد که البته خود اصلاح طلبان این نمایندگی را قبول نکردند و یک نفر هم از طرف اصولگرایان باشد. پس سایر تفاوت دیدگاه ها چه می شود، اینگونه مشارکت را کاهش می دهیم و گفتم مردم مشارکت کنید و حتی اگر به من رای نمی دهید. مردم سعی کنید به فردی رای دهید که پشتوانه قوی داشته باشد.
وی افزود: الان هم چهار نفر شدیم. چند نفر شویم به نظر شما خوب است، دو نفر یا سه نفر در عرصه انتخابات بمانند خوب است. چند نفر بمانند خوب است، دیگران در رابطه با برگزاری نحوه انتخابات ایراد می گیرند.
قاضی زاده هاشمی عنوان کرد: اگر جای شما بودم، تلاش می کردم یکی مثل قاضی زاده را نگه دارم و تا برخی از افرادی که علاقمند شدند، نظر سنجی ها مقداری قابل اتکا و مقداری قابل اتکا نیستند حال اگر در نظر بگیریم ۳ درصد هم نه ۱۰۰ یا ۵۰۰ هزار یا یک میلیون نفر به من رای دهند، آیا آن یک میلیون نفری که رای می دهند نباید کسی را به نمایندگی خود داشته باشند تا رای دهند.
نظر شما