حال و هوای محل تدفین علامه حسن‌زاده آملی در روستای ایرا + عکس و فیلم

روستای ایرا بخش لاریجان شهرستان آمل حال و هوای خاصی دارد و همه در حال تلاش برای برگزاری مراسم تشییع و تدفین علامه حسن‌زاده آملی هستند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد، روستای ایرا بخش لاریجان شهرستان آمل حال و هوای خاصی دارد و بامداد امروز همه در حال تلاش برای برگزاری مراسم تشییع و تدفین علامه حسن‌زاده آملی بودند.

بر اساس مشاهدات، ورودی روستای ایرا بخش لاریجان از شامگاه روز یکشنبه به روی غیربومیان بسته شد و عوامل اجرایی، مقدمات برگزاری مراسم تدفین حضرت آیت‌الله علامه حسن‌زاده آملی را انجام دادند.

همزمان با شب اربعین حسینی، عوامل برگزاری مراسم تدفین در خانه ابدی حضرت علامه حسن‌زاده آملی و عده‌ای نیز در بیرون مشغول قرائت زیارت عاشورا شدند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای شامگاه روز یکشنبه با حضور در کنار پیکر آیت‌الله حسن‌زاده آملی، ضمن قرائت نماز و فاتحه با آن عالم ربّانی و سالک توحیدی وداع کردند.

علامه حسن زاده آملی درگذشت + سوابق و علت فوت

مراسم تشییع علامه ذوالفنون روز دوشنبه و مصادف با روز اربعین حسینی با حضور ده‌ها هزار نفری مردم شهرستان آمل، استان مازندران و میهمانانی از سراسر کشور باشکوه به یادماندنی برگزار شد.

پیکر علامه حسن زاده، پس از برگزاری مراسم رسمی با حضور مسئولان ارشد کشوری و لشکری در میدان ۱۷ شهریور و سخنرانی برخی شخصیت‌های کشوری و استانی، با همراهی مثال زدنی مردم تا میدان قائم (عج) آمل تشییع شد. 

حضور مردم و زنانی که برای وداع آخر با عالم ربانی علامه حسن زاده آملی از شهرهای مختلف کشور خودشان را به شهرستان آمل رسانده بودند و در مسیر تشییع تا میدان قائم (عج) جلوه‌های تماشایی از عشق وارادت خود را به خادم اهل بیت (ع) و سالک توحیدی به نمایش گذاشتند. 

آغاز مراسم تشییع پیکر علامه حسن‌زاده آملی از میدان ۱۷ شهریور آمل
 

ادامه وداع مردم روستای « ایرا» با علامه/ تدفین علامه حسن‌زاده آملی به فردا  موکول شد | خبرگزاری فارس

پس از برگزاری مراسم تشییع، پیکر مطهر این عالم وارسته بوسیله بالگرد به روستای ایرا منتقل گردید و مردمی که خود را به این منطقه رسانده بودند، نیز با پیکر ایشان وداع کردند.

پیکر علامه حسن‌زاده وارد روستای ایرا شد+ عکس

علامه حسن زاده آملی پیش از فوتش وصیت کرده بود پیکرش در زادگاهش روستای «ایرا» و آرامگاهی که در یکی از اتاق‌های خانه‌اش برای همسرش درست کرده بود، به خاک سپرده شود.

آیین خاکسپاری پیکر علامه حسن زاده آملی، با حضور فرزندان و جمعی از اقوام نزدیک به خانواده آن مرحوم در منزلش برگزار شد.

پیکر مطهر علامه حسن زاده صبح روز سه‌شنبه در روستای ایرا بخش لاریجان به خاک سپرده شد.

علامه آملی

حال و هوای محل تدفین علامه حسن‌زاده آملی در روستای ایرا +فیلم

آیت الله حسن حسن‌زاده آملی ملقب به علامه حسن زاده فیلسوف متأله، فقیه، عارف، منجم و مدرس دروس حوزوی شنبه شب در زادگاهش شهر آمل در سن ۹۳ سالگی و پس از یک دوره سخت بیماری به دلیل بیماری قلبی دعوت حق را لبیک گفت. 

علامه حسن‌زاده آملی در اواخر سال۱۳۰۷ هجری خورشیدی در روستای «ایرا» بخش لاریجان از توابع شهرستان آمل متولد شد، او در ۶ سالگی خواندن و نوشتن را در مکتب‌خانه آموخت و در سال۱۳۲۳ دروس حوزوی را آغاز کرد. 

این عالم وارسته در سال ۱۳۴۲ شمسی از تهران به قم رفت و به مدت ۱۷ سال در دروس علامه طباطبایی، برادر علامه و سید محمدحسن الهی حاضر شد. 

این فیلسوف بزرگ ایرانی پس از سکونت در قم، ۱۴دوره شرح منظومه، چهار دوره اشارات، یک دوره اسفار اربعه و چهار دوره شرح فصوص قیصری را تدریس کرد. 

شرح تمهید و مصباح الانس نیز از جمله تدریس‌های اوست. او همچنین حدود ۱۷سال دروس ریاضیات، هیات، وقت و قبله را درس داده که کتاب دروس «معرفة الوقت و القبلة» محصول آن درس‌هاست. 

علامه حسن زاده آملی، کتاب‌هایی، چون نهج‌البلاغه، اسفار اربعه، کشف المراد، کلیله و دمنه و گلستان سعدی را تصحیح کرده و دیوان اشعاری نیز به چاپ رساند. 

اقامه نماز رهبر انقلاب بر پیکر آیت‌الله حسن‌زاده آملی

تصویری عجیب از قبر همسر علامه حسن زاده در منزلش +عکس

علامه حسن‌زاده آملی دار فانی را وداع گفت + زندگینامه

ببینید ا شعری طنز از مرحوم علامه حسن زاده آملی درباره اجاره نشینی

جزئیات کامل روند بیماری تا احیای ناموفق علامه حسن‌زاده آملی از زبان دکتر آسوری

۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۴
کد خبر: 20464

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • نظرات منتشر شده: 1
    • نظرات در صف انتشار: 0
    • نظرات غیرقابل انتشار: 0
    • مهشید IR ۲۲:۰۵ - ۱۴۰۰/۱۲/۲۸
      0 0
      من امروز برای اولین بار رفتم سر مزار ایشون ،خیلی برام دلچسب و جالب بود ک ی مرد ایرانی بتونه اینجوری همسرش رو دوست داشته باشه و اون رو تو خونه خودش دفن کنه،و این ک ایشون مثل خیلی های دیگه تو حرم های مطهر دفن نشدن خیلی خاص بود