چند درصد ایرانیان، زیر معیار استاندارد، غذا مصرف می‌کنند؟

اخیرا یکی از مدیران سابق وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از فقر غذایی ۵۷ درصد ایرانیان بر اساس معیار ۲۱۰۰ کیلوکالری سخن گفته بود. حالا اگر با معیار ۱۹۰۰ کیلوکالری که بانک جهانی بر اساس آن نرخ فقر غذایی را می‌سنجد، محاسبه کنیم، این میزان به ۴۵ درصد می‌رسد.

۲۷ تیر ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۲
کد خبر: 44927

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha