چرا برنامه‌های صنایع غذایی مورد نظر دولت ابتر می‌ماند؟

نگاهی به آمارهای رسمی نشان می‌دهد با وجود اینکه مصرف گوشت قرمز کم شده اما قیمت آن رو به افزایش بوده است. دلیل رشد قیمت با وجود کاهش مصرف چه بوده است؟

۳۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۲
کد خبر: 46208

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha