‌۵ عامل مؤثر بر کاهش قیمت گوشت در سال ۱۴۰۳‌

افزایش تولید گوشت داخلی به دلیل بارندگی‌های اخیر، افت قیمت نهاده و توزیع نهاده مدت‌دار ۶ ماهه برای عشایر، از مواردی است که به گفته معاون وزیر جهاد در کاهش قیمت گوشت قرمز برای سال آینده اثرگذار است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد گوشت قرمز یکی از محصولاتی است که رشد سریع قیمت آن در سال ۱۴۰۲ مردم را با مشکل مواجه کرد؛ قیمت هر کیلو گوشت به بیش از ۵۰۰ هزار تومان رسید و مردم همچنان درباره قیمت سال آینده نگرانند.معاون بازرگانی وزیر جهاد کشاورزی در این‌باره می‌گوید: قیمت گوشت قرمز در بهار سال آینده به کمتر از ۵۰۰ هزار تومان می‌رسد.احمد خانی نوذری قیمت دام زنده را هم کیلویی ۲۱۰ هزار تومان پیش‌بینی کرده است.

در حالی که قیمت گوشت در ابتدای امسال کیلویی ۲۵۰ هزار تومان بود در چند ماه پیش بیش از ۵۰۰ هزار تومان هم عبور کرد.از نگاه کارشناسان، خشکسالی‌، افزایش قیمت جهانی نهاده و اجرای سیاست ارز ترجیحی در داخل کشور هزینه تمام شده تولید را در دو سال گذشته بالا برد و تولید داخلی کاهش یافت.طبق آمار غیر رسمی، سال گذشته ۱۶ میلیون راس یعنی دو برابر استاندارد دام روانه کشتارگاه شد که نشان می‌ دهد دامداران نتوانسته‌اند نیاز نهاده ای دام‌های خود را تامین کنند.

معاون بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی در تشریح استدلال خود برای کاهش قیمت گوشت می‌گوید که افزایش تولید گوشت داخلی به خاطر بارندگی‌های اخیر، افت قیمت نهاده و نیز توزیع نهاده مدت دار ۶ ماهه برای عشایر موجب افزایش انگیزه دامداران به تولید شده است.به گفته نوذری واردات گوشت منجمد هم نسبت به پارسال دو برابر شده و تا پایان ماه رمضان به ۱۰۰ هزار تن می‌رسد و روزانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ تن هم گوشت گرم در داخل کشور توزیع می شود.

۲۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۸
کد خبر: 53428

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha