تورم بازار فرآوردههای پروتئینی، باعث کاهش قدرت خرید خانوار شده و این کاهش خود را در سطح تقاضا نشان داده. بررسیهای آکادمی سامان گویای این است که حجم مصرف ماهانه فرآوردههای پروتئینی خانوار در سال ۱۴۰۰ به ۲.۵ کیلو کاهش پیدا کرده این در حالیست که در سال ۹۹ مصرف ماهیانه فرآوردههای پروتئینی خانوار ۳.۲ کیلو بوده است. به گفته پژوهشگر و مشاور آکادمی سامان، از لحاظ میزان مصرف به طور متوسط میزان مصرف محصولات پروتئینی در ۴ دهک کمدرآمد جامعه حدود ۲۵ درصد کاهش یافته و مصرف در میاندرآمدها هم ۴ درصد کم شده اما ۲۰ درصد پردرآمدها یعنی دو دهک پردرآمد جامعه مصرف ۵ درصد افزایش داشته است.
۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۴
کد خبر: 51571
منبع: اکو ایران
نظر شما