به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد یحیی گلمحمدی که بعد از پایان نیم فصل و در شرایطی که تیمش فصل گذشته را با دستیابی به سه گانه پایان داده بود و در این فصل نیز با اختلاف یک امتیازی با صدرنشین در جمع مدعیان قهرمانی قرار داشت، از کار کنارهگیری کرده بود، اکنون با بن بست برای دومین پیشنهاد خود طی همین مدت مواجه شد.
تراکتور که بعد از شکست سنگین و دور از انتظار مقابل ذوب آهن با پاکو خمس برای جدایی به توافق دست یافته، برای جانشینی این سرمربی اسپانیایی که جایگاه سوم جدول را در اختیار داشت، به دنبال انتقال یحیی گلمحمدی بود.
یحیی گلمحمدی که سابقه کوتاه مدتی روی نیمکت تراکتور در کارنامه داشت، با این باشگاه برای قبول سرمربیگریاش بار دیگر به مذاکره نشست اما در نهایت طرفین با توجه به موانع شکل گرفته، به توافق نهایی در این رابطه دست نیافتند.
با این شرایط سرمربی سابق پرسپولیس همچنان دور از نیمکت سرمربیگری بعد از جدایی از جمع سرخپوشان کار را دنبال خواهد کرد و باید دید آینده او چه خواهد شد و چه زمانی دوباره به لیگ برتر بازخواهد گشت یا اینکه تصمیم به حضور در فوتبال خارج از ایران خواهد گرفت.
تراکتور در انتظار معارفه پنجاهمین سرمربی
باشگاه تراکتور تا کنون ۴۹ سرمربی مختلف را روی نیمکت داشته است.
به گزارش "ورزش سه"، روز گذشته پاکو خمس با اعلام استعفای رسمی، به کار خود در جمع سرخپوشان تبریزی خاتمه داد تا به این ترتیب نیمکت تیم فوتبال تراکتور بعد از گذشت یک سال و نیم دوباره خالی شود. خمس باسابقه سرمربی تراکتور در طول دوران مالکیت محمدرضا زنوزی بود که تا حد قابلتوجهی، ثبات را به نیمکت این تیم تزریق کرده بود اما با این حال جدایی او باعث شد تراکتور دوباره موفق نشود که در طول یک فصل تنها یک سرمربی داشته باشد.
این رکورد همچنان در اختیار امیر قلعهنویی است که در لیگ شانزدهم به طور کامل برای ۳۰ بازی روی نیمکت تراکتور نشست و سپس جای خود را به یحیی گلمحمدی داد. با این حال نکته جالب این است که دو سرمربی اخیر تیم تراکتور جدایی خودخواسته از این تیم داشتند و با اعلام استعفا، از جمع قرمزهای تبریزی کناره گرفتند.
اولین سرمربی تیم تراکتور اسماعیل هاشمی است و پس از او محمود بیاتی و حسین فکری هدایت قرمزها را برعهده داشتند. واسیلی گوجا اولین سرمربی خارجی تاریخ تیم تراکتور محسوب میشود که به تنهایی ۷ سال روی نیمکت تراکتور تکیه زد و یکی از محبوبترین چهرههای تاریخ این باشگاه نیز محسوب میشود.
در مجموع تراکتور ۴۹ سرمربی روی نیمکت خود داشته که این باشگاه را صاحب یک رکورد ویژه نسبت به پرسپولیس میکند. جالب است بدانید با وجود سابقه تاریخی بیشتر پرسپولیس، این تیم ۱۴ سرمربی کمتر نسبت به تراکتور داشته که این موضوع ثبات بیشتر روی نیمکت سرخپوشان پایتخت را نشان میدهد.
سالهای گذشته سرمربیان سرشناسی چون جان توشاک، مصطفی دنیزلی، تونی اولیویرا، ژرژ لیکنز و پاکو خمس به عنوان سرمربی تراکتور حضور داشتند که در این بین تنها تونی موفق شد یک قهرمانی جام حذفی و دو نایب قهرمانی لیگ برتر را برای این تیم کسب کند. پاکو خمس نیز فصل گذشته سهمیه آسیایی را به ارمغان آورد.
حالا باید دید که پنجاهمین سرمربی تاریخ تراکتور چه کسی خواهد بود؛ آیا هفتمین چهره موقت معرفی خواهد شد یا چهل و سومین سرمربی غیرموقت بر این صندلی جذاب تکیه خواهد زد؟
نظر شما