به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد، هر واحد بیتکوین به شکل لحظهای ۷۳ هزار دلار و ۱۶۲ دلار معامله شد که با احتساب نرخ تتر ۶۸ هزار و ۵۰۰ تومانی تقریبا معادل پنج میلیارد و ۱۱ میلیون تومان میشود. بیتکوین بعد اسفند سال گذشته، یکبار دیگر رکورد خودش را ارتقا داد و همزمان در صرافیهای ایرانی شاهد ثبت رقمی بیش از پنج میلیارد روبروی عبارت قیمت بیتکوین بودیم.
بیتکوین البته الان بهشکل لحظهای کمتر از ۷۰ هزار دلار ارزش دارد و بهتنهایی صاحب ۶۰ درصد از سهم بازار کریپتو است. اتریوم که با سهم ۱۳ درصدی در جایگاه دوم قرار دارد، درحال حاضر معادل دو هزار و ۶۲۰ دلار خریدوفروش میشود.
قیمت بیتکوین در ایران پنجشنبه پیشین برای اولینبار از محدوده پنج میلیارد عبور کرد
قیمت اتریوم به این ترتیب نزدیک ۱۸۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان برآورد میشود. البته تریدرهای ایرانی احتمالا یادشان هست قیمت اتریوم قبلا سطوح بالاتری را تجربه کرده. اواخر اسفند پارسال قیمت اتریوم به پول خومان تا ۲۳۰ میلیون بالا رفته بود.
اتریوم برخلاف بیتکوین حال و روز فوقالعادهای ندارد و در صرافیهای ارز دیجیتال حدود ۴۵ درصد پایینتر قله تاریخی خودش خریدوفروش میشود. آبان ۱۴۰۰ بود که اتریوم تا محدوده چهار هزار و ۶۲۰ دلار پیش رفت و الان بیشتر از دو هزار و ۶۲۰ دلار ارزش ندارد.
تتر بعد بیتکوین و اتریوم، سومین رمزارز مهم از حیث تسلط به بازار است. همیشه خدا حدود یک دلار ارزش دارد، اما این عدد با بالاوپایین شدن نرخ دلار، برای تریدرهای ایرانی تغییر میکند.
قیمت تتر درحال حاضر حدود ۶۹ هزار تومان برای سرمایهگذاران ایرانی بازار ارز دیجیتال ارزش دارد و از این به نظر تقریبا در بالاترین محدوده خودش قرار دارد.
بایننسکوین رتبه چهارم را بین رمرزارزهای معروف دراختیار دارد و جایگاه پنجم دراختیار سولاناست. بایننسکوین صاحب ۳.۵ درصد از پولهای موجود در بازار ارز دیجیتال است.
قیمت بایننسکوین حدود ۵۷۶ دلار و در صرافیهای ایرانی ۳۹ میلیون و ۷۸۵ هزار تومان است. بایننسکوین خرداد امسال توانسته بود محدوده ۶۷۳ دلار را لمس کند و هنوز هم این عدد را بهترین موقعیت تاریخی بایننسکوین میدانیم.
همزمان با صعودی بیتکوین به محدوده ۷۳ هزار دلار، تسلط BTC به حدود ۶۰ درصد بازار ارز دیجیال رسید
سولانا اما ۱۷۰ دلار خریدوفروش میشود؛ حولوحوش ۱۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان. قیمت سولانا ۱۷ آبان ۱۴۰۰ یعنی همان روزی که اتریوم قریب چهار هزار و ۶۲۰ دلار میارزید، روی مرتفعترین قله خودش ایستاد و نزدیک ۲۵۰ دلار معامله شد. سولانا با اینکه فاصله زیادی تا محدوده ۲۵۰ دلار دارد، اما آرامآرام از پیله خارج شده و همسیر بیتکوین در جاده صعودی قدم گذاشته است.
یواسدی کوین مثل تتر جزو استیبلکوینها دستهبندی میشود. یک دلار ارزش دارد و به تناسب افت و خیز دلار در ایران، قیمت یواسدی کوین بالاوپایین میرود. یواسدی کوین ششمین رمزارز مهم بازار تلقی میشود که تقریبا صاحب ۱.۵ درصد از سهم بازار کریپتو است.
ریپل با نماد اختصادی XRP در رتبه بعدی قرار دارد. درحال حاضر ۱.۲ درصد از سهم بازار به ریپل تعلق پیدا کرده و تریدرهای بازار ارز دیجیتال حدود ۰.۵۰ دلار بابت خریدوفروش ریپل هزینه میکنند.
قیمت ریپل با این حال برای سرمایهگذاران ایرانی بازار ارز دیجیتال حدود ۳۵ هزار تومان حساب میشود. بدنیست بدانید ریپل که الان حدود نیم دلار ارزش دارد، دیماه سال ۹۶ حدود ۳.۳ دلار معامله میشد، اما آن زمان بهخاطر نرخ روز دلار و تتر، در صرافیهای ایرانی ریپل بیشتر از ۱۴ هزار و ۸۰۰ تومان خریدار نداشت.
دوجکوین در سه ماه قبلی بهترین عملکرد را بین رمزارزهای معروف داشته و حدود ۴۵ درصد سود برای سرمایهگذاران به ارمغان آورده است. برای درک بهتر این جمله خوب است بدانید بیتکوینی که این روزها سقفشکنی کرده، بازدهی سهماه ۱۳ درصدی داشته است.
قیمت دوجکوین ۰.۱۶۵ دلار یعنی چیزی حدود ۱۱ هزار و ۴۰۰ تومان برآورد میشود. همین هفته قبل قیمت دوجکوین برای اولینبار به بیش از ۱۲ هزار تومان در صرافیهای ایرانی گذشت، اما قیمت دلاری دوجکوین فاصله زیادی با قله ۰.۲۲ دلاری شکلگرفته در فروردین امسال دارد.
ترون که بهتازگی به فهرست ۱۰ رمزارز برتر بازار راهیافته، قریب ۰.۱۶۸ دلار خریدوفروش میشود. تریدرهای ایرانی تقریبا ۱۱ هزار و ۶۰۰ تومان برای خرید ترون هزینه میکنند.
ترون حدود ششدهم درصد سهم بازار را در دست دارد و دهمین رمزارز برتر بازار یعنی تونکوین صاحب ۰.۵۲ درصد از پولهای موجود در بازار است.
تونکوین که پشتش به تلگرام گرم است، ۴.۸ دلار قیمت دارد و میتوانیم قیمت تونکوین را معادل ۳۳۲ هزار تومان درنظر بگیریم.
نظر شما