به گزارش گروه کشاورزی و صنایع غذایی پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد، منصور پوریان با تاکید بر اینکه میزان تولید گوشت قرمز روند در کشور بسیار مناسبی دارد، اظهار کرد: میزان تولید گوشت قرمز تا جایی افزایش یافته که ما نگران ماندن تولید بر روی دست دامداران و زیان آنها هستیم.
وی ادامه داد: برای جلوگیری از زیان احتمالی دامداران به دلیل مازاد تولید حتی درخواست خرید مستقیم از آنها و ذخیره سازی برای روزهای که تولید کاهش مییابد، دادهایم.
به گفته پوریان؛ در حال حاضر 180 هزار راس گوساله پرواری آماده عرضه در دامداریها نگهداری میشوند که وزن آنها در حال گذشتن از سطح مطلوب و رسیدن به 800 کیلوگرم است.
وی از ادامه کاهش قیمت خرید دام زنده از دامداران خبر داد و افزود: متوسط قیمت کشوری برای خرید هر کیلوگرم گوساله از دامدار به 34 تا 35 هزار تومان و هر کیلوگرم گوسفند به 40 تا 42 هزار تومان رسیده است.
پوریان با توجه به نرخ خرید دام از دامداران قیمت منطقی هر کیلوگرم گوشت گوساله برای مصرف کننده را 90 تا حداکثر 95 هزار تومان و هر کیلوگرم گوشت گوسفندی را حداکثر 100 هزار تومان عنوان کرد
وی قیمتهای که اکنون گوشت قرمز به دست مردم میرسد را گران فروشی دانست.
به اعتقاد پوریان؛ مقصر گران فروشی دستگاههای نظارتی هستند که با ضعف خود زمینه را برای سوء استفاده فرصت طلبان آماده کردهاند.
رئیس شورای تامین دام کشور یادآور شد: دامداران در شرایط سخت در حال تولید در سطح مناسب و فروش دسترنج خود با کمترین سود هستند، اما به دلیل کم کاری برخی دستگاهها شاهد آن هستیم که گوشت قرمز گران به دست مردم میرسد و بسیاری دیگر توان خرید آن را ندارند.
پوریان اظهار کرد: تولیدکننده به دلیل کاهش مصرف و مصرف کننده به دلیل خارج شدن گوشت قرمز از توان خریدشان، زیاندیدگان اصلی گرانفروشی هستند که نتیجه سوء مدیریت و ضعف نظارت است.
انتهای پیام/
نظر شما