افشاگری تلخ یک مربی از سرزمین نفت و گاز / ما بدبخت هستیم و هیچی نداریم!

سرمربی تیم کشتی فرنگی سینا صنعت ایذه با بیان این‌که برخی شرایط دست به دست هم تا مدیرعامل باشگاه از تیم‌داری در لیگ برتر پشیمان شود، گفت: سالن کشتی ایذه افتضاح‌ترین سالن در ایران است و وضعیتش آنقدر اسفناک است که وقتی وارد آن شوی گریه‌ات می‌گیرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد، ملک‌محمد بویری در گفت وگو با ایسنا، درخصوص علت انصراف تیم سینا صنعت ایذه از لیگ برتر کشتی فرنگی کشور، اظهارکرد: هر سال می‌خواستیم به خاطر مشکلاتی که وجود داشت و حمایت نمی‌شدیم از لیگ برتر انصراف دهیم ولی این هفت سال را به خاطر مردم ایذه دوام آوردیم. همچنین در حالی که گفته می‌شد با تیم‌داری شرکت‌ها در لیگ برتر بخشی از مالیات آن کسر خواهد شد، این مهم صورت نگرفت، ضمن این‌که مسئولان هم کمکی به باشگاه نداشتند و سالن و تجیهزات هم نداریم و در نهایت همه این‌ موارد دست به دست هم داد تا طی صحبت با مدیرعامل باشگاه تصمیم گرفته شود دیگر تیم‌داری نشود.

وی با اشاره به وضعیت سالن کشتی شهر ایذه که قهرمانان زیادی در رشته کشتی فرنگی تحویل تیم‌ملی داده است، گفت: سالن کشتی ایذه افتضاح‌ترین سالن در ایران است. حتی بهتر است بگویم در حد یک سالن در یک روستا هم نیست. وضعیت این سالن اسفناک است و وقتی وارد آن شوی گریه‌ات می‌گیرد.

سرمربی تیم کشتی فرنگی سینا صنعت ایذه گفت: طی یک ماه گذشته، ایذه پنج قهرمان دنیا داشته است اما سالن این شهر نه تشک دارد و نه وسایل بدنسازی برای تمرین کشتی‌گیران. این سالن هیچ چیزی ندارد و در این هفت سال که در لیگ برتر تیم‌داری شد تنها به خاطر اسم ایذه و خوزستان بود اما واقعیت این است که با این شرایط دیگر نتوانستیم دوام بیاوریم و علی‌رغم این‌که در قرعه‌کشی لیگ برتر هم شرکت کرده‌ بودیم، روز گذشته طی یک نامه رسمی به سازمان لیگ کشتی از حضور در لیگ انصراف دادیم.

وی با بیان این‌که حق ورزش و کشتی ایذه تشک‌های پاره نیست، ادامه داد: دو و میدانی ایذه در استان خوزستان حرف اول را می‌زند ولی بیایید پیست دو و میدانی شهر را ببینید. شرایط آن به صورتی است که بچه‌های مردم زانو و مچ پاهایشان آسیب دیده و مورد عمل جراحی قرار می‌گیرند و باید ۸۰ تا ۹۰ میلیون تومان برای عمل جراحی و بهبود پایشان هزینه کنند.

بویری عنوان کرد:‌ خوشحال بودیم که آقای بنی‌تمیم مدیرکل ورزش خوزستان شده است و حمایت می‌کند اما علی‌رغم این‌که کشتی‌گیران ایذه در رده جوانان و نوجوانان رقابت‌های آسیایی و جهانی ۱۰ مدال کسب کردند و اکنون هم ۲ کشتی‌گیر ایذه به فینال امیدهای جهان راه پیدا کرده‌اند اما به مدال آوران ما تنها مبلغ دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به عنوان پاداش پرداخت شد. به جز کمک هیات کشتی خوزستان و مدیرعامل باشگاه سینا صنعت ایذه، حمایت دیگری از این کشتی‌گیران نشد.

وی تاکید کرد: به هرحال آقای احمدپور مدیرعامل باشگاه سینا صنعت ایذه وقتی دید این همه فعالیت می‌کند اما هیچ کسی حمایت نمی‌کند، تصمیم‌ گرفت که دیگر در لیگ نباشد. این‌قدر سینا صنعت دیده نشد و به کشتی ایذه اهمیت ندادند تا مدیرعامل باشگاه نیز از تیم‌داری پشمیان شد. آقای احمدپور سالانه ۲ میلیارد تومان برای تیم‌داری در لیگ برتر کشتی فرنگی هزینه می‌کرد تا اسم ایذه بر سر زبان‌ها باشد اما با این وضعیت ترجیح داد که دیگر تیم‌داری نکند.

سرمربی تیم کشتی فرنگی سینا صنعت ایذه گفت: ورزش ایذه هیچ چیزی ندارد و حتی درِ اداره ورزش و جوانان ایذه نیز تخته است. شرایط ورزش در شهر ایذه افتضاح است. از اتمام خانه کشتی ایذه هم خبری نیست و نسلی را الان از بین می‌بریم تا شاید ۱۰ سال دیگر این خانه ساخته شود. ما الان بدبخت هستیم و در سالن‌مان وسایل ورزشی برای بدنسازی نداریم و به امکانات نیاز داریم.

ملک محمد بویری در گفتگوی دیگری با خبرگزاری تسنیم هم روایت دردناک خود را به اینگونه مطرح کرده است:

ملک‌محمد بویری در گفت‌وگو با تسنیم در مورد انصراف تیم سیناصنعت ایذه از شرکت در لیگ برتر فرنگی اظهار داشت: به دلیل مشکلات مالی و عدم ایجاد زیرساخت‌های لازم، انصراف دادیم. در این چند سال تلاش کردیم زیرساخت‌ها به وجود بیاید که نیامد. اصلا چیزی تحت عنوان کم کردن مالیات در پی تیمداری برای باشگاه اتفاق نیفتاد. به هرشکل حضور در لیگ برای شرکت صرفه اقتصادی نداشت.

این مربی سازنده با انتقاد از امکانات ضعیف کشتی ایذه اظهار داشت: با این وضعیت در باشگاه را ببندیم، بهتر است. ما در ایذه، جز خانه کشتی، تنها یک سالن داریم که امکانات آن هم خیلی ضعیف است. متاسفانه با وجود اینکه بچه‌ها در مسابقات جهانی و آسیایی خوب نتیجه گرفتند اما هیچ‌گونه حمایتی نشد. کشتی ایذه امسال 5 مدال نوجوانان و جوانان از جهانی ایتالیا و بلغارستان گرفت و 4 مدال قهرمانی آسیا هم داشتیم، اما هیج اتفاقی برای کشتی شهرستان ایذه نیفتاد.

وی با تاکید بر اینکه افتخارآفرینی کشتی‌گیران ایذه برای آنها عواید مالی چندانی نداشت، ادامه داد: جز مبلغی که رئیس هیئت کشتی استان به بچه‌ها داد و پاداشی که مدیرعامل سیناصنعت برای آنها در نظر گرفت، هیچ اتفاقی رخ نداد، نه از سمت اداره کل استان خوزستان و نه شهرستان. مسئولان متاسفانه هیچ حمایتی از جوانان آینده‎دار ما ندارند. اینها که مدال گرفتند جزو نخبگان کشتی ایران و جهان هستند، اما مورد حمایت مالی و معنوی قرار نمی‌گیرند. جز فدراسیون که از این بچه‌ها حمایت کرد و به مسابقه رفتند، هیئت کشتی هم در حد توانش دارد کار می‌کند اما دیگر مسئولان همه‌اش می‌گویند بودجه‌ای برای حمایت از این قهرمانان ندارند.

مربی تیم ملی فرنگی جوانان تشک سالن کشتی ایذه را از رده خارج عنوان کرد و گفت: ما سه تشک کشتی داریم که رویه دوتای آن خراب است. هر هفته چندین مصدوم می‌دهیم. بچه‌ها روی چمن پارک تمرین کشتی انجام دهند به مراتب کمتر آسیب می‌بینند. در هفته حداقل دو سه زانوی آسیب‌دیده روی این تشک‌ها داریم. همین الان سه تا از بچه‌های ما به مسابقات امیدها رفته‌اند، تا می‎گوییم سالن را تجهیز کنید، می‌گویند داریم خانه کشتی می‌زنیم، اما کو؟ چقدر باید صبر کنیم، الان که هیچی نداریم.

۲۶ مهر ۱۴۰۱ - ۱۲:۲۷
کد خبر: 34242

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha