به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد «سعید عمرانی» معاون دادستان کل کشور در گفتگو با ایلنا، درباره اقدامات قوه قضاییه برای شرکتهای آسیبدیده از خصوصیسازی گفت: بخشی از مشکلات معیشتی و اقتصادی ما مربوط به تحریم است، اما اگر ما به خودکفایی و تولید اندازه برسیم، دیگر تحریم و تهدید هیچ کشوری بر ما اثر نخواهد کرد. قوه قضاییه نیز به پیروی از فرمایشات مقام معظم رهبری در حمایت از رونق و جهش تولید بیش از دو سال است که به طور جدی ورود کرده است.
وی با اشاره به فعالیت ستاد اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه تصریح کرد: در پذیرش شرکتها و کارخانجاتی که دچار مشکل شدهاند، شاید بیش از ۷۰۰ پرونده باز داریم و هر کدام از این شرکتها دارای مشکلات متفاوتی مانند مشکلات نقدینگی، مشکلات بانکی، مشکلات مالیاتی و ... هستند. ما بازدیدهای مکرری از این شرکتها داریم.
معاون دادستان کل کشور با بیان اینکه برخی از این شرکتها همچنان فعال هستند اما احتمال تعطیلی آنها وجود دارد، تصریح کرد: تلاش میکنیم تا شرکتهایی که در آستانه تعطیلی هستند، تعطیل نشوند و همچنین شرکتهایی که تعطیل شدهاند، بازگشایی شوند. ما یک شعار کلی و و رویکرد اساسی در قوه قضاییه داریم مبنی بر اینکه هیچ کارگری در کشور بیکار نشود و هیچ کارخانهای هم تعطیل نشود.
عمرانی درباره مشکلات کارگران هفتتپه نیز گفت: تمام حقوق تعویقی آنها با اضافهکاری بهروز و پرداخت شده است و نسبت به ماههای باقی مانده نیز حقوق کارگران تامین شده است.
وی با بیان اینکه درباره شرایط کارخانه هفتتپه دو بحث وجود دارد، ادامه داد: باید وضعیت مدیریت این کارخانه مشخص شود، اما با تصمیماتی که در قوه قضاییه و بر اساس دستور رییس قوه و همچنین دادستان کل گرفته شده است، توانستیم با همکاری رییس دادگاه مفاسد که بخشی از این پرونده در آنجا مطرح بود، رقمهایی را آزاد و تهیه کنیم تا آتش و التهابی که به دلیل عدم پرداخت حقوق از سوی کارگران ایجاد شده بود، برطرف شود.
معاون دادستان کل کشور خاطرنشان کرد: هفتتپه، کارخانه برند کشور است و شاید دستهای پشت پرده که عاشق واردات هستند از این قضیه ناراحت باشند که چنین شرکتهایی باز باشند و ما از واردات شکر بینیاز باشیم. اگر کارخانه هفت تپه به عرضهی واقعی خود برسد، باید بتواند بعد از این ۴ الی ۵ ماه؛ روی پای خود بایستد و مشکلاتش کامل حل شود.
نظر شما