به گزارش پایگاه خبری تحلیلی رادار اقتصاد به نقل از اقتصادنیوز ، در روز یکشنبه شاخص کل بورس ۱۹ هزار و ۱۹۷ واحد صعود کرد و به رقم یک میلیون و ۵۰۰ هزار واحد رسید. شاخص کل هموزن نیز ۵ هزار و ۶۲۵ واحد رشد کرد و در رقم ۴۲۸ هزار و ۳۱۵ واحد ایستاد. همچنین شاخص کل فرابورس ۲۵۰ واحد بالا آمد و در رقم ۲۱ هزار و ۵۵۷ واحد باقی ماند.
در پایان معاملات روز یکشنبه، ۳۳۷ نماد رشد قیمت و ۱۳۶ نماد کاهش قیمت داشتند، به عبارت دیگر، ۷۰ درصد بازار رشد قیمت داشتند و ۲۸ درصد بازار افت قیمت داشتند.
بیشترین افزایش قیمت
روز یکشنبه در بورس شرکت فنرسازی زر (خزر)، سرمایهگذاری صدر تامین (تاصیکو) و پارس الکتریک (لپارس) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکتهای آتیه داده پرداز (اپردزا)، شرکت فرابورس ایران (فرابورس) و پتروشیمی ارومیه (شاروم) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.
بیشترین کاهش قیمت
در بورس نمادهای وسکرشا (شرکت سرمایهگذاری سهام عدالت استان کرمانشاه)، کدما (معدنی دماوند) و خفنر (فنرسازی خاور) در روز یکشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت تولیدی و خدمات صنایع نسوز توکا (کتوکا)، سرمایهگذاری تدبیرگران فارس و خوزستان (سدبیر) و پگاه گلستان (غگلستا) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.
عرضه و تقاضای بازار
در پایان معاملات روز یکشنبه بازار با مازاد تقاضای ۵۰۷ میلیارد تومانی بسته شد. دیروز ۲۲ نماد صف فروش و ۱۰۳ نماد صف خرید داشتند. ارزش صفهای خرید نسبت به پایان روز کاری گذشته ۹ درصد رشد کرد و در رقم ۹۹۱ میلیارد تومان ایستاد. ارزش صفهای فروش نیز ۱۰ درصد کاهش یافت و ۴۸۴ میلیارد تومان شد.
بیشترین تقاضاها
در روز یکشنبه شرکت سپید ماکیان (با نماد معاملاتی سپید) با صف خرید ۲۲۲ میلیارد تومانی برای دومین روز پیاپی در صدر جدول تقاضای بازار قرار گرفت. پس از سپید، نمادهای مدیریت (سرمایهگذاری و خدمات مدیریت صندوق بازنشستگی کشور) و کنور (شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور) بیشترین صف خرید را داشتند.
بیشترین عرضهها
روز گذشته بیشترین صف فروش نیز به غدام (خوراک دام پارس) تعلق داشت که در پایان معاملات صف فروش ۱۲۹ میلیارد تومانی داشت. پس از غدام، کدما (معدنی دماوند) و ثالوند (سرمایه گذاری مسکن الوند) بیشترین صف فروش را داشتند.
ورود و خروج پول حقیقی
روز یکشنبه ارزش خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار منفی شد و ۷۸ میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد که نسبت به روز شنبه کاهش ۸۰ درصدی داشته است.
در معاملات امروز بیشترین خروج پول حقیقی به سهام فولاد (فولاد مبارکه) تعلق داشت که ارزش تغییر مالکیت حقیقی به حقوقی آن ۳۰ میلیارد تومان بود. پس از فولاد، خودرو (ایران خودرو) و فملی (شرکت ملی صنایع مس ایران) بیشترین خروج پول حقیقی را داشتند.
در مقابل نماد شتران (پالایش نفت تهران) با ۶۶ میلیارد تومان بیشترین ورود پول حقیقی را داشت و نمادهای شاراک (پتروشیمی شازند اراک) و نوری (پتروشیمی نوری) در رتبههای بعدی قرار داشتند.
نظر شما